King of the Game și Queen of the Game - două parfumuri irezistibile

Intră în jocul seducției, exprimă-ți libertatea, hedonismul, stilul și eleganța! Fă-o cu dorința de a face față provocării pe care oricare doi jucători neînfricați ar trebui să o simtă! Cine sunt ei? El are un zâmbet amețitor și ochi seducători, debordează de sex appeal, iar femeile sunt atrase de charisma lui precum magneții. El știe asta, mereu a știut, poate să o simtă… Nu există niciun dubiu, ea este regina petrecerii. Pășește exact așa cum își trăiește viața: cu capul sus, dar fără aroganță. Pur și simplu este încrezătoare în sine. Este conștientă de acest lucru și, așa cum face și el, se folosește de asta cu tact și istețime.  Amândoi profită de plăcerile vieții, își asumă riscuri și merg mai departe orice ar fi, în timp ce se răsfață cu jocul lor preferat : seducția inteligentă.

Această filosofie, pe care au ridicat-o la rang de artă, este mult mai distractivă decât o formă de seducție online, în fața ecranului, fără niciun pic de farmec. Intră în joc și privește-l în ochi pe cel de lângă tine, profită de calitățile și farmecul tău și ține minte care este miza jocului. Și apoi...? Plăcerea este tot ce contează în acest tango în doi – doar un joc, fără nicio urmă de cinism...Ești gata să intri în jocul seducției? Eroii jocului sunt irezistibili, iar parfumurile lor asemenea.
O îmbinare olfactivă perfectă, King & Queen of the Game se joacă cu regulile seducției în stilul caracteristic Playboy.

Pentru el, Playboy a ales o aromă care creează dependență, alcătuită din note vibrante de cafea neagră, măr Granny Smith și Jägerbomb (o băutură creată prin adăugarea unui shot din faimosul lichior într-o băutură energizantă). Acest parfum intens atrage atenția din prima secundă cu note fresh de lămâie, cardamom și piper negru, „cumințite” de acorduri senzuale de lemn de cedru, patchouli și vanilie.  Pentru ea, Playboy a abordat o compoziție caldă, florală. Aromele de floarea pasiunii, spumă de cafea și extract de cafea organică promit o piele și un corp mai sexy ca niciodată. Note de iasomie sambac și floare de portocal aduc acel strop necesar de eleganță, în timp ce aroma de ciocolată, boabe de Tonka, cedru și patchouli creează o dependență incontrolabilă.

Playboy a creat, de asemenea, deodorantele Skin Touch, pentru ca regale și regina să își poată continua jocul seducției întreaga noapte. Revoluționând lumea produselor pentru îngrijire corporală, acestea rescriu regulile deodorantelor clasice cu o inovație tehnologică: Skin Touch®. Exprimând puterea de atracție a unui parfum, formula dispune de capsule cu parfum care sunt eliberate la contactul cu pielea și reactivate în timpul zilei în momentele în care căldura crește sau jocul devine din ce în ce mai încins…Create să ofere protecție pentru 24 de ore, deodorantele sunt o invitație irezistibilă de a participa într-un joc electrizant al seducției.


Playboy este un brand internațional care a ieșit întotdeauna în evidență printr-o semnătură proeminentă și simboluri faimoase. Acum, mai mult ca niciodată, noile sticle de parfum Playboy evocă această istorie plină de legende și imagini iconice, îmbinată cu răsfăț senzual și o adiere de „interzis” . Parfumurile King of the Game și Queen of the Game nu fac excepție, adoptând cu stil simbolurile brandului.  Parfumul King of the Game inspiră rezistență și masculinitate. Sticla aerodinamică este încoronată de un capac în formă de papion, precum un tuxedo ultra-chic.  Îmbrăcată în linii feminine, strălucire și arcuiri, sticla parfumului Queen of the Game condimentează jocul și mai mult, cu iconicele urechi de iepuraș de pe capac. Ambele sticle de parfum poartă inscripționat logo-ul emblematic Playboy.

Cu parfumurile King of the Game și Queen of the Game, Playboy rescrie regulile seducției și le ilustrează cu umor în clipul „The Sticker & The Selfie”.  The Sticker dorește doar să arate că aparențele pot fi înșelătoare. Un bărbat vizibil sigur pe sine și puțin îngâmfat, cu trei fete superbe lângă el, se comportă ca și cum totul i s-ar cuveni. Îi cere condescendent altui bărbat să îi aducă decapotabila luxoasă.
Acesta din urmă încearcă să îi explice că nu este valetul, însă nu i se acordă atenție. Amuzat, noul „șofer” face cum i se spune, însă conduce o mașină acoperită de stickere, inclusiv unul ce poartă faimoasele cuvinte „Proaspăt căsătoriți”. Într-o clipă, decapotabila nu mai prezintă atât de mult interes... Și ca prin magie, cele trei fete preferă să își continue distracția cu falsul valet. Regele Jocului nu este întotdeauna cine pare a fi...

În Selfie, este vorba de o cu totul altă strategie. Un grup de fete obișnuite să fie în centrul atenției, prin atitudinea și look-ul sexy, îi înlătură pe toți din calea lor, în special pe o altă fată ce poartă un șarm discret. Ele observă imediat un grup de băieți și inițiază un joc al flirtului și al seducției. Însă răzbunarea e dulce...Fata pe care o priveau de sus mai devreme se oferă să le facă poze cu băieții cu care au avut aventuri de o noapte. Apoi se găsește a fi cu un pas înaintea lor și postează fotografiile în social media, anticipând efectul pe care îl vor avea. În câteva clipe, telefoanele fetelor încep să sune, iar iubiții lor să ceară explicații. Fetele sunt alungate de panică, lăsând terenul liber pentru paparrazo-ul nostru spontan.
O singură concluzie poate fi trasă: trebuie să ai grijă când vine vorba de Regina Jocului...

King of the Game -  Note de vârf: lămâie, cardamom, piper negru; Note de mijloc: cafea neagră, măr Granny Smith, Jägerbomb; Note de bază: vanilie, cedru, patchouli; Gama: Apă de toaletă: 60 ml/100 ml; Deodorant Skin Touch 150 ml; Deodorant spray 75 ml. Parfumier: Nicolas Beaulieu – International Flavours & Fragrances. Queen of the Game -  Note de vârf: iasomie sambac, floare de portocal; Note de mijloc: floarea pasiunii, spumă de cafea, extract din cafea organică; Note de bază: ciocolată, boabe de Tonka, cedru, patchouli. Gamă: Apă de toaletă 60ml/30 ml/ 90 ml; Deodorant Natural Spray 75 ml; Deodorant Spray 200 ml.Parfumier: Nadège de Garlautezec - Givaudan
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod