Ingrijirea parului la femei versus barbati

Exista vreo diferenta intre parul femeilor si cel al barbatilor? Ei bine da! Iar textura lui este cea care vorbeste despre asta. Sa fie unii mai norocosi decat ceilalti? Stilistii Londa Professional vorbesc despre asta.
„Atat barbatii, cat si femeile, trebuie sa foloseasca produse corespunzatoare tipului de par. Atunci cand alegem un produs nepotivit, rezultatele nu vor fi benefice, ci din contra.

Barbatii acorda mai putin timp ingrijirii parului si folosesc mai putine produse de styling. O tunsoare si o recomandare buna din partea specialistului,  poate fi oricand de mare ajutor pentru un look fresh si ingrijit. De obicei, acestia isi spala parul mai des decat doamnele, deci cel mai bun sampon ar fi unul pentru utilizare frecventa,  care sa nu agreseze firul de par”, spune Ligia Lascus din echipa Londa New Talent.

„Pentru un styling usor, in functie de textura parului, domnii pot opta oricand pentru o ceara mata precum Shift It de la Londa Professional”, adauga stilistul Londa Professional.

In ceea ce priveste ingrijirea parului la femei, lucrurile se complica.
Deoarece acestea au nevoie de minim un sampon corespunzator firului de par, apoi un balsam, o masca si un ulei pentru hidratare si netezire. In functie de nevoile acestuia, se pot folosi si balsamuri fara clatire care ofera hidratare pe termen mai lung.

In ceea ce priveste styling-ul, femeile acorda mai multa atentie ingrijirii parului, deoarece  il coafeaza mai des si isi schimba look-ul ori de cate ori simt nevoia. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod