Şoc şi groază la Hollywood după alegerile din SUA: Vedetele sunt dezgustate de victoria lui Trump

de Daniel Dumitrescu, 10 Noiembrie 2016
Madonna

Madonna, Cher, Shakira, Ariana Grande, Antonio Sanchez, Khloe Kardashian şi Piers Morgan au reacţionat pe reţelele de socializare, cu mesaje care au alternat între şoc şi neîncredere, în ultimele ore ale numărătorii voturilor din Statele Unite, pe măsură ce devenea tot mai plauzibilă victoria republicanului Donald Trump, informează revista Variety citată de News.ro.

Pe măsură ce harta americană devenea tot mai roşie - culoarea candidatului republican - iar Donald Trump câştiga bătălia electorală în state cheie precum Ohio, Florida şi Carolina de Nord, multe dintre speranţele starurilor din industria de divertisment, care o susţineau pe Hillary Clinton, s-au transformat în frică, relatează News.ro.

Madonna a publicat un mesaj în care le-a cerut americanilor să nu renunţe la speranţă, în ciuda victoriei lui Donald Trump: ”Un nou foc a fost aprins. Nu renunţăm niciodată. Nu vom renunţa niciodată la noi înşine”.

Muzicianul de jazz Antonio Sanchez a declarat: ”Am devenit cetăţean american în urmă cu câteva săptămâni. M-am simţit mândru. Este foarte greu să mă mai simt mândru în acest moment”.

Cântăreaţa Cher şi-a exprimat şi ea dezamăgirea pe Twitter: ”Lumea nu va mai fi niciodată la fel. Îmi pare rău pentru cei tineri. Trump nu va fi niciodată mai mult decât o toaletă”.

”Va trebui să părăsesc planeta”, a adăugat legendara cântăreaţă americană, referindu-se la o promisiune pe care le-a făcut-o fanilor ei de pe Twitter în eventualitatea în care Donald Trump câştigă alegerile prezidenţiale.

Jurnalistul britanic Piers Morgan a publicat şi el un mesaj pe Twitter în noaptea de marţi spre miercuri: ”Răzbunarea celor deplorabili”.

Actriţa mexicană Kate del Castillo, care l-a ajutat pe Sean Penn să îl intervieveze pe liderul cartelului mexican El Chapo, a publicat la rândul ei un mesaj pe Twitter, după ce moneda naţională a Mexicului - peso - a cunoscut o prăbuşire dramatică în timpul numărătorii voturilor, pe măsură ce avansul lui Donald Trump se mărea: ”Rahatul ăsta devine tot mai înspăimântător”.

Cântăreaţa Shakira i-a îndemnat marţi seară pe alegătorii americani, pentru ultima oară, înainte de închiderea urnelor, să voteze pentru Hillary Clinton: ”Alegeţi speranţa.

Alegeţi speranţa. Alegeţi SPERANŢA! Sunt alături de Hillary”.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod