Impachetarea in extract de vin rosu


Prevenirea cancerulului

Datorita nevoii tot mai acute de gasire a unui tratament eficace in tratarea si, mult mai important, prevenirea cancerului, strugurii au fost testati in acest scop, iar rezultatele au fost absolute surprinzatoare. Magneziul care se regaseste in aceste fructe previne aparitia cancerului. Curele cu struguri reduc riscul de cancer pulmonar si favorizeaza stagnarea si chiar micsorarea tumorilor existente. Substante precum quercitina si elagenina care se regasesc in coaja strugurilor au un puternic efect antitumoral. Pe langa consumul de struguri, medicii ii sfatuiesc pe cei care sufera de aceasta maladie sa aplice comprese cu struguri pe zonele afectate, mai ales in cazul cancerului de piele.
Consumul a peste un kilogram de struguri pe zi previne metastaza.

Daca efectele exceptionale in tratarea cancerului nu erau cunoscute specialistilor sau bolnavilor, nu acelasi lucru pot spune si cei cu afectiuni cardiace, in cazul carora atat strugurii, cat si vinul sunt folosite de mult timp in tratarea si ameliorarea bolilor. De asemenea, vinul amelioreaza insomniile la varstnici, iar strugurii s-au dovedit alimentul ideal pentru cei care sufera de aritmie, forme usoare de hipertensiune, arterioscleroza. Analizele realizate in laborator asupra vinului au demonstrat ca vibronii de holera sau agentul patogen al tifosului, daca sunt lasate in vin, mor dupa cateva minute.
Vinul sau curele cu vin, chiar si in cantitati foarte mici, trebuie folosite doar sub stricta observatie a medicului si numai la recomandarea acestuia.

Curele de frumusete

Dupa atatea efecte benefice ale consumului de struguri nu putem fi surprinsi si de rezultatele pozitive obtinute in incercarea de a deveni mai frumoase folosind… tot struguri. Se pare ca vita-de-vie da nastere elixirului tineretii. Ce ne putem dori mai mult decat sanatate si frumusete?
Compresele cu struguri, in special cojile de struguri folosite extern, ajuta porii inestetici sa se resoarba si ajuta la pigmentarea normala a pielii.
Reimprospatarea tenului poate fi facuta cu ajutorul mustului aplicat pe o compresa si apoi pe fata. Capacitatile tonice sunt mai puternice la strugurii rosii decat la cei albi. Saloanele specializate in inlaturarea celulitei folosesc impachetari cu struguri care au dat rezultate foarte bune. Insa pentru a beneficia de aceasta abilitatea a fructelor nu este nevoie sa cheltuiesti o avere. Frunzele de vita-de-vie pot fi folosite acasa, sub forma de infuzie. Pentru mentinerea elasticitatii si frumusetii pielii se poate face odata la trei zile un masaj usor cu suc de struguri.
impachetrea in extract natural de struguri ( pret sedinta: 150 RON)

 

Natura Spa


Str. Ghe Titeica nr 180-200, Vila nr.

27, Sector 2, Bucuresti.

Ne gasiti la numerele de telefon:

Tel: 021-230 0424
Mob: 0729 628 872/ 0744 375 545
http://www.naturaspa.ro/

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluk pe 23 Mar 2011, 12:04
    impachetare cu vin

    asdori si eu sa incerc aceasta metoda mi se pare interesanta dar nu stiu cum sa prepar si ce ingrediente imi mai trebuie multumesc pentru idee

    0
    0

  • varzaru valentina pe 5 Apr 2009, 22:19
    impachetarea cu vin

    reteta este foarte buna si cred ca si eficienta, dar ma bucura faptul ca este naturala. eu sunt de la tara,as putea sa-mi fac singura astfel de impachetari cu vin rosu de buturuga?tin foarte mult la frumusete si natura,si daca se poate ,cum sa o si fac?astept raspuns.va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod