HydraFacial- Tratamentul de reprogramare a tineretii tenului tau

Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat. HydraFacial este singurul aparat de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o pielea mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare. Tratamentul foloseste tehnologia Vortex-Fusion prin care sunt introduse in derm ingredientele  active care hranesc si protejeaza tenul.

Tratamentul HydraFacial este singurul tratament din lume care realizeaza extractia punctele negre fara durere, fara a leza tenul si fara timp de recuperare.
Dupa o sedinta tenul arata impecabil, fara pete rosii si vizibil improspatat.  Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

Procedura HydraFacial este destinata pentru toate tipurile de ten. Incepe-ti acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de imbatranire al pielii. Pret: 65 euro la Elos Beauty Clinic (https://www.facebook.com/elosbeautyclinic)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod