Noul aspirator-robot NaviBot CornerClean de la Samsung

Vara aceasta ai un ajutor de nădejde la curățenie și poți petrece mai mult timp liber cu cei dragi, datorită aspiratorului-robot NaviBot CornerClean de la Samsung, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru aspiratoarele-robot cu vaccum. Faci curățenie de două ori mai repede, pentru că datorită tehnologiei Samsung, nu mai este nevoie să aspiri încă o dată cu un aspirator clasic după curățarea suprafețelor cu aspiratoarele-robot. Așadar, vara aceasta câștigi timp prețios pentru a-l petrece cu cei dragi, relaxându-vă și distrându-vă în aer liber, în locurile voastre preferate!

Noul NaviBot devine cel mai mare suporter al timpului tău liber, asigurând cea mai înaltă eficiență în curățare prin intermediul tehnologiei inteligente.
Facilitatea POP-OUT™ Brush și sistemul Visionary Mapping™ Plus sunt completate de un design minimalist și elegant și de existența unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorită căruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanță nemaiîntâlnit până acum.

Mai mult, NaviBot te ajută și să câștigi timp pentru tine, pe care care îl poți petrece liniștită la shopping, găsind casa perfect curată atunci când te întorci acasă! Vei aprecia cu siguranță flexibilitatea și ușurința de utilizare pe care aspiratorul-robot de la Samsung ți le oferă, fără să simți nevoia de a aspira încă o dată cu ajutorul unui aspirator obișnuit zonele dificil de curățat.
NaviBot te ajută să menții casa curată fără niciun efort, fiind cea mai potrivită soluție pentru tine.  

Datorită tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil să genereze o hartă inteligentă a suprafețelor casei și, de asemenea, poate să se reîncarce în mod automat, fără a mai fi nevoie de vreo acțiune din partea ta. Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o cameră video performantă care înregistrează imagini ale suprafețelor din vecinătate cu o viteză de 15 cadre pe secundă, pe care le folosește apoi pentru a recrea o hartă inteligentă a casei tale. Versiunea îmbunătățită a senzorilor robotului NaviBot îi crește capacitatea de a identifica obiectele aflate în drum, motiv pentru care nu va trebui să te îngrijorezi că robotul s-ar putea bloca în vreun obiect uitat pe jos prin casă.

Datorită acestei tehnologii inteligente, NaviBot va identifica singur cea mai eficientă rută pentru curățarea tuturor spațiilor din casă.
Dacă în timp ce aspiră rămâne fără baterie, robotul se întoarce automat la sursa de electricitate pentru a se încărca. Iar dacă robotul s-a descărcat înainte de a termina aspirarea tuturor suprafețelor, va ști să se întoarcă în locul în care s-a oprit.

Designul compact și dimensiunile reduse ale aspiratorului-robot NaviBot CornerClean îi cresc performanța de curățare chiar și în spații greu accesibile, cum e cazul colțurilor, și îi dă posibilitatea de a trece peste zone mai dificile, precum pragurile ușilor sau dedesubtul mobilei. Datorită modului inteligent în care este proiectat, NaviBot poate intra și în spații mai joase decât 80 de milimetri, iar roțile pe care le au încorporate îi ajută să treacă ușor peste pragul ușilor.
De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lată pentru a avea o putere mai mare, viteză și profunzime în curățare.

Toate acestea pentru ca tu să îți poți petrece cât mai mult timp cu cei dragi, bucurându-te de zilele calde de vară și de fiecare rază de soare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod