GLYKOLIFT Cremă cu efect de lifting

GlykoLift Cremă cu efect de lifting este recomandată tuturor tipurilor de piele matură (sensibilă, normal/mixtă sau uscată). Datorită ingredientelor inovatoare obținute prin glycobiotehnologie, crema are efect imediat și pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzație de "ștergere a timpului". Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă și extrinsecă și să iși recapete fermitatea și elasticitatea.

Glycokine Factor STM reduce seminificativ ridurile (cu 46% după numai 1 lună).

Glycokinele sunt zaharuri naturale, obținute cu acuratețe exclusiv prin biotehnologie, ce imită din punct de vedere structural și funcțional structurile de oligozaharide din piele. Acestea sunt unice prin faptul că acționează asupra keratinocitelor și induc reacții în lanț până la nivelul fibroblastilor din derm, stimulând producția a numeroase macromolecule (laminina 5*, acid hialuronic și elastină). Rezultatele sunt îmbunătățirea hidratării și a elasticității, netezirea ridurilor și a liniilor fine.

Phycojuvenine (extract de alge brune) este bogat în polizaharide, polifenoli și poliol.

Reintinerește și protejează celulele stem adulte de la nivelul dermului, prelungind tinerețea țesutului. Stimulează sinteza de colagen și reface pielea fragilă și subțire. Acidul hialuronic cu greutate moleculară mare hidratează intens și împiedică pierderea transepidermică de apa. Vitamina E este un puternic și binecunoscut antioxidant. Untul de Karite reface elasticitatea pielii și are efect emolient de durată.  Soft-focus powder  are efect optic de estompare a ridurilor.
Pret recomandat - 120 Lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod