Adrian Despot s-a răzgândit. Participă la întâlnirea de la Cotroceni

UPDATE:
Adrian Despot participă la consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu societatea civilă, de astăzi, deşi liderul trupei Viţa de Vie anunţase iniţial că prezenţa sa la aceste discuţii nu ar fi decât „o altă improvizaţie.“ 

Am fost invitat la Cotroceni de către Preşedintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită însă, în spiritul respectului faţă de democraţie şi simbolurile acesteia, voi fi acolo“, a precizat Despot pe Facebook.
Informaţia a fost confirmată şi de Cotroceni, potrivit adevărul.ro.  
 
Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, al cărui nume se afla pe mai multe liste virtuale pentru a reprezenta protestatarii la întâlnirea convocată astăzi de preşedintele Klaus Iohannis, le-a mulţumit oamenilor pentru încrederea acordată, dar a refuzat iniţial participarea întrucât considera că nu are „nici pregătirea şi nici priceperea“ necesare. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat pe reprezentanţii societăţii civile la consultări pentru a afla direct doleanţele celor din stradă, care s-au adunat miercuri noapte în număr şi mai mare, în ciuda demisiei întregului Guvern Ponta.

Adrian Despot, care s-a aflat şi în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul de vineri şi i-a ajutat pe cei răniţi, a răspuns astăzi propunerii venite din partea oamenilor, refuzând să reprezinte protestatarii la Palatul Cotroceni.
Într-un mesaj publicat pe Facebook, artistul le-a mulţumit tuturor pentru susţinere şi încredere, motivându-şi refuzul. 

"Dragii mei,  

Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesare pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică, cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici.
Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi.   

Cu respect, Adrian Despot"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod