Noua colectie Pandora - povestea unui taram inghetat

PANDORA continuă să ofere noi moduri de a vă spune povestea prin noua COLECŢIE DE IARNĂ 2015, care vă poartă într-un univers al bijuteriilor bogat ornamentate şi delicat meşteşugite. Însufleţită de emoţie şi de atenţia pentru detalii, colecţia înfăţişează un tărâm îndepărtat, îngheţat în timp, poleit cu pietre sclipitoare şi cristale colorate.

În procesul de creaţie a acestei colecţii, echipa de design de la PANDORA a căutat să transforme frumuseţea naturii în bijuterii strălucitoare.
Urmând tendinţele actuale din modă, designerii au gândit o serie elegantă şi decorativă de bijuterii care par sculptate în gheaţă, împodobite cu cristale translucide montate în talismane, inele, cercei şi pandantive cu tăieturi clasice.

În acest sezon, PANDORA aduce combinaţii de culori captivante şi ornamente îndrăzneţe în noua Serie Fulg Cristalizat. Asemeni unui peisaj tainic, cu mici boboci îngheţaţi în timp, acoperiţi de zăpada proaspăt aşternută, fulgii de nea sunt imortalizaţi în noua serie de bijuterii de la PANDORA, prin straturi de cristale de culoare albastru îngheţat şi pietre de zirconiu cubic transparent.

Combinând pietre cu tăieturi în formă de pară sau multifaţetate, această serie plină de dramatism cuprinde un inel, un talisman pandantiv, cercei, precum şi un talisman rotund, toate realizate din argint 925 şi finisate manual.
Indiferent pe care îl veţi alege pentru a vă completa o ţinută de zi sau una de seară, bijuteriile PANDORA cu fulg de zăpadă for deveni detaliul semnificativ prin care să vă exprimaţi stilul şi personalitatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod