Pantofi pictati cu accente italienesti

A studiat indelung arta realizarii pantofilor de la manufacturare si pana la finisaje, in Italia, si-a creat singur prima pereche de pantofi la varsta de 14 ani si si-a deschis in Bucuresti propriul atelier, unde da viata dorintelor si ideilor clientelor sale in materie de pantofi, sub semnatura Gabriel Basso.

Pantofii Gabriel Basso made to measure integreaza conceptul si viziunea aparte a artizanului pasionat de culori, contraste si pictura.Tehnica finisajelor cromatice permite un grad mare de personalizare a pantofilor, pornind de la o simpla tusa de culoare si pana la umbre, picturi, luciu si degradeuri, toate obtinute din vopseluri create special pentru pantofi, in Italia, si, deseori, reinterpretate de Gabriel Basso.



De aceea, purtatoarea pantofilor Gabriel Basso este femeia care va cumpara intelept, ghidata de calitatea produselor lucrate manual, din piele naturala de o calitate superioara, infrumusetate prin finisaje unice, apte sa transforme orice pereche de pantofi in adevarate obiecte de arta functionale.

Dincolo de evidenta latura estetica, pantofii Gabriel Basso asigura purtatoarei o experienta relaxanta si placuta prin calapoade comode, masuri precise si piele naturala tabacita vegetal, inlaturand orice neplacere pentru femeile care sufera de alergii declansate de sarurile minerale provenite de la tabacirea cu chimicale a pielii.

Perechea unicata de pantofi cu finisaje cromatice va fi gata in maximum sapte zile lucratoare, si va putea fi ridicata de la adresa: Str. Ion Bogdan, Nr. 18 A. Pentru informatii suplimentare si mai multe poze, vizitati pagina de Facebook: www.facebook.com/GabrielBassoShoes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod