GIVENCHY lanseaza Dahlia Divin Le Nectar de Parfum!

GIVENCHY continuă povestea de succes DAHLIA DIVIN și lansează elixirul forței divine: LE NECTAR DE PARFUM!  Ea este o zeiță a zilelor noastre – un simbol. Este o apariție atât de luminoasă, atât de fascinantă și de carismatică încât prezența ei seamănă cu o atingere radiantă de soare – absența ei, o eclipsă. Ea este femeia cu o aură orbitoare, celebrată de Dahlia Divin încă de când a fost creat. Mai prețios, mai legendar ca niciodată…Parfumul atemporalității creat de Givenchy este acum un Nectar de Parfum al luxului desăvârșit. Auriu, semnătura strălucitoare a lui Dahlia Divin, etichetează cu inconfundabilul sigiliu Haute Couture noua creație olfactivă. Aura, într-un concentrat prețios…
 
Parfumierul François Demachy a creat Le Nectar de Parfum pentru a rezuma spiritul Dahlia Divin într-o odă adusă frumuseții.  Un elixir al strălucirii orbitoare.
Mimoza este prin excelență floarea de aur  împrumutând semnătura unică acestui nou parfum. Înfloritoare chiar și în căldura soarelui, ea poate înflori chiar și în inima deșertului. Dune aurii infinite, o senzație de căldură blândă pe piele, soapta unei brize lejer parfumate…Mimoza impregnează Dahlia Divin Le Nectar de Parfum cu toate aceste impresii și plăceri rafinate. Baza parfumului, strălucirea magică, ca și când s-ar închina la altarul celei mai radiante feminități. Notele de bază de iasomie de sambac prezente încă din Apa de Parfum se întrepătrund acum cu note senzuale de trandafir,  sporindu-i zborul pudrat cu eleganță subtilă.

Acest acord floral splendid este evidențiat de notele  cremoase de vetiver și de o esență sacră de lemn de santal, îmbogățit cu accente de boabe de tonka și mosc vanilat, promisiunea unui parfum tot mai fermecător care lasă o urmă generoasă.
Prin catifelarea și delicatețea de satin, Dahlia Divin Le Nectar de Parfum se desfășoară într-o mângâiere ce denotă o senzualitate rară. Notele bogate, spumoase care persistă evocă o imagine de frunze aurii prețioase. Candice Swanepoel este femeia Dahlia Divin. Acest supermodel carismatic face parte din universul Givenchy: o prietena a lui Riccardo Tisci, a fost imaginea campaniei Givnechy Jeans și a defilat în numeroase prezentări de modă ale Casei. Aici, frumusețea ei este pusă în evidență de o rochie Haute Couture Givenchy Summer 2016 creată de Riccardo Tisci: o creație de mătase satinată beige auriu, care a necesitat 350 de ore pentru a fi finalizată, fiind decorată în întregime de cristale cusute manual.

Spot-ul Dahlia Divin a fost realizat de regizorul canadian Gordon von Steiner, un specialist în cinematografia de modă, al cărui stil modern și creativ i-a adus numeroase premii.Estetica sa radicală și dragostea pentru îmbinarea stilului narativ cu seducția sunt memorabile pentru audiență.În această campanie fără precedent, folosirea culorilor alternate de scene alb-negru exprimă puterea stilului său personal autentic.Vizualul campaniei este realizat de unul din cele mai mari nume în industria fotografiei de modă,Peter Lindbergh, care nu mai are nevoie de nici o introducere.
El imortalizează pentru Givenchy femeia Dahlia Divin în stilul să propriu: radiantă, magnetică, pură și atemporală.
 
DAHLIA DIVIN LE NECTAR DE PARFUM este disponibil in luna iulie in exclusivitate in parfumeriile Douglas (inclusiv online). Din luna august, noul parfum Givenchy este disponibil in toate lanturile de parfumerii. Pret: 436lei (50ml EDP)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod