Cum a transformat tehnologia shopping-ul?!

Nu cu mult timp in urma, cei care vroiau sa mearga la cumparaturi pentru a-si innoi garderoba sau pentru a face cadouri trebuiau sa infrunte vremea rea, sa stea la cozi, sa „concureze” in cursa shopping-ului cu alti cumparatori. Cei care cautau promotii avantajoase asteptau cu orele deschiderea magazinelor cu ocazia Black Friday. Doamnele rasfoiau fervent cataloagele de moda sau asteptau cu sufletul la gura sa le primeasca la posta, iar apoi sa plaseze comenzi care se finalizau, dupa cel putin o luna de asteptare cu primirea coletului mult asteptat.

Ajutorul a sosit inca din anii ’60, odata cu inventia Arpanet-ului, predecesorul Internetului, dar pe atunci nimeni nu isi inchipuia ca intre tine si haina visata va fi doar un click distanta.
Odata cu explozia tehnologiei din ultimii ani, din ce in ce mai multi retaileri s-au reorientat catre deschiderea magazinelor on-line care au sisteme de securizare a platilor si pe a caror rafturi virtuale poti viziona chiar de pe canapeaua din casa zeci de produse atragatoare.

Tehnologia ne ajuta acum sa privim produsul din toate unghiurile, sa aflam detalii despre compozitia materialelor, marimile disponibile sau detalii despre curatarea lor. Practic, totul este mai eficient, mai rapid, mai confortabil, iar plasarea unei comenzi, fie ca este de pe laptop, tableta sau chiar telefon mobil se face in doar cateva minute.
www.thedresser.ro contine produse originale ale unor branduri celebre, dar preturile sunt extrem de prietenoase: cu pana la 30% mai mici decat in alte destinatii de shopping locale sau internationale.

Evident, in spatele platformelor on-line exista oameni si nu roboti, asa ca printr-un apel telefonic sau un e-mail un consilier la www.thedresser.ro te va ajuta sa faci alegerea perfecta. Desigur, exista si politici de returnare ale produselor, dar ca nu trebuie sa te panichezi daca, odata ce ai primit acasa produsul acesta ti-a creat alte asteptari sau pur si simplu nu iti vine.

Acest gen de cumparaturi prezinta foarte multe avantaje: iti economisesc timpul, iti permit sa iti faci o lista de item-uri vestimentare pe care sa le poti combina cu succes intre ele, fara sa fii presat de puterea de persuasiune a unui vanzator in magazin care ar face orice sa te convinga sa cumperi o haina chiar daca nu iti sta bine.
Pur si simplu, te reaxezi, asculti muzica preferata si poti face cumparaturi din propria sufragerie, ce vor fi livrate direct la tine acasa printr-un curier rapid. Daca esti un cumparator fidel poti primi si discount-uri sau daca te abonezi la newsletter-uri poti primi informatii utile pentru ca shopping-ul sa devina o placere si nu o durere!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod