Gelul contur pentru ochi Gerovital Plant

Iarna, mai mult ca oricand, trebuie sa ai mai mare grija de tenul tau si sa il protejezi asa cum se cuvine de intemperiile vremii. Frigul usuca tenul si il deshidrateaza, el ajungand in cazuri extreme sa se crape si sa se rideze mult mai usor.

Mai mult decat atat, celulele din epiderma sunt mai "lenese" in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci eforturi suplimentare pentru ca pielea ta sa nu isi piarda tonusul si supletea. Zona din jurul ochilor, in special, este foarte sensibila si de aceea ai nevoie de o mana de ajutor ca sa o protejezi.



Gelul contur Gerovital Plant este destinat ingrijirii pielii sensibilie si delicate din jurul ochilor, prima predispusa aparitiei ridurilor de expresie. Asocierea Complexului Biovegetal cu o serie de alte principii active naturale, specifice intregii game Gerovital Plant, influenteaza direct procesele fiziologice ale pielii, prevenind eficient aparitia ridurilor.

Gelul contur nu numai ca pastreaza supletea si elasticitatea tenului, dar are si efect hidratant si tonic. Extractele de tei, coada calului si nalba activeaza circulatia sanguina in zona si regenereaza epiderma.



Gelul Gerovital Plant se aplica zilnic, dimineata si seara, in zona din jurul ochilor prin miscari circulare usoare pana este absorbit complet in piele.

Pret: 9 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod