Geanina Ilies si-a deschis al doilea business - o clinica de remodelare corporala si estetica faciala

A plecat de la pupitrul stirilor insa nu a stat degeaba in tot acest timp.  Vineri seara, intr-o atmosfera relaxanta si stilata, Geanina Ilies a sarbatorit alaturi de invitatii ei, inaugurarea clinicii de remodelare corporala si estetica faciala, al doilea business al fostei stiriste, dupa cel al studioului de bronzat.

Rand pe rand, invitatii si-au facut aparitia la clinica, dorind sa ii fie alaturi Geaninei, intr-un moment important pentru ea. Printre primii ajunsi la eveniment s-au numarat: actrita Bianca Sirbu care a sosit cu un tonus de invidiat, vesela si pozitiva, urmata de Maria Andrei si de Adina Halas.

O aparitie sofisticata si vesela, a fost si cea a Andreei Banica care a tinut sa o felicite pe Geanina pentru frumoasa clinica.

Discreta dar delicata, Lavinia Pirva si-a facut aparitia si ea la eveniment, laudand initiativa Geaninei de a incepe o astfel de afacere, ea fiind una dintre femeile care apreciaza frumosul, considerand ca orice doamna sau domnisoara trebuie sa aiba grija de corpul si pielea lor.

"Am conceput clinica ErgoSlim pentru a crea confortul si visul de a fi exact cum iti doreste fiecare client, unic.

Am muncit mult insa nu ma plang, a meritat tot efortul. Am adus in acest nou concept echipamente medicale de ultima generatie, create de lideri mondiali in industria medical-estetica si totodata am reunit unii dintre cei mai buni terapeuti specializati in remodelare corporala si faciala. Pe langa aceasta parte, clinica mai dispune si de un concept de beauty: hairstyle, nail care si make-up, unde profesionisti in domeniu vor avea grija ca fiecare client sa fie rasfatat, relaxat si multumit de rezultat.
Pentru ca este foarte important ca orice tratament corporal sa se imbine perfect cu o alimentatie echilibrata, colaboram cu Alina Stoica - un bun profesionist in domeniul nutritiei, care va avea grija ca oaspetii nostri sa primeasca sfaturile potrivite in acest segment."
, a declarat Geanina Ilies despre curajul de a porni o astfel de afacere.

I-au mai fost alaturi Geaninei: Andreea Berecleanu, Mihaela Calin, Sandra Izbasa, Paula Rusu, Roxana Blagu, Alexandra Popescu (Digi 24), si multi altii. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod