Gama Keratin Curl de la Keune

Orice femeie cu par cret/ondulat natural este de acord ca acesta este o binecuvantare si o pacoste in acelasi timp. Suntem mandre de el in momentele lui bune,atunci cand se revarsa linistit peste umeri in bucle involburate, potolite si ascultatoare. Dar din pacate aceste moment sunt destul de rare! Atunci cand devine rebel ne poate scoate din minti si am da orice sa fim fericitele posesoare ale unui par drept si stralucitor.

Ce n-am da sa avem buclele definite si stralucitoare care ne aduceau complimente cand eram mici! Dar pe masura ce ne maturizam, parul devine din ce in ce mai naravas si buclele adorabile se pot transforma intr-o claie de par zburlita si fara stralucire.

Deci ce anume trebuie sa facem pentru a ne tine parul cret sub control?

Deoarece parul cret are tendinta de a fi uscat, deteriorat si prezinta fire rebele, necesita mai multa ingrijire decat parul drept. Gama Keratin Curl de la Keune a fost special conceputa pentru a te ajuta sa castigi lupta cu buclele neascultatoare si parul tau sa-si recapete aspectul de alta data.

Cum functioneaza? Ingredienti derivati din structura lemnoasa amplifica forma buclei si ii reactiveaza caracteristicile specifice, buclele fiind fortifiate, suple si elastice.

Complexul unic pe baza de cheratina ajuta la activarea(refacerea) buclelor si mentinerea elasticitatii acestora. In acelasi timp, proteinele ajuta la restructurarea fibrei capilare in profunzime, conferind buclelor un plus de forta.

Sistemul Keratin Curl netezeste si hidrateaza datorita ingredientului cheie: uleiul de seminte de zmeura ce aduce un aport de Vitamina E. In plus, complexul Omega 3, Omega 6 si Omega 9 ofera buclelor stralucire fantastica si hidratare profunda, in timp ce filtrul UV protejeaza culoarea.

Gama Keratin Curl este formata din sampon delicat, balsam hidratant, masca intens hranitoare, crema lejera pentru definirea buclelor si spray activator de bucle.

Buclele romantice şi seducătoare au fost mereu în centrul atenţiei, aducându-i posesoarei numeroase complimente. Prin urmare, ingrijeste-le corespunzator si te vei bucura de toate beneficiile unui par irezistibil!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod