Cum iti ingrijesti parul la plaja?

Vara inca este prezenta cu drepturi depline si vacantele inca nu s-au sfarsit. Chiar daca pana acum au curs o multime de sfaturi privind protejarea pielii in anotimpul cald, nu este niciodata prea tarziu sa mentionam cateva sfaturi utile pentru protejarea parului si mai ales a culorii sale sub soarele arzator al verii.

Practic, asa cum ne ingrijim pielea folosind creme de protectie cu filtre UV, la fel trebuie sa luam masuri si pentru sanatatea podoabei noastre capilare. Parul neprotejat de actiunea nociva a soarelui isi pierde din culoare, cheratina din firul de par se degradeaza, fibra capilara devine uscata si sensibilizata.
In ajutorul parului tau vine gama Sun Sublime de la Keune, care asigura protectia parului uscat, poros si afectat de razele UV.

Mineralele esentiale, filtrele anti UV si proteinele constituie o adevarata baza nutritiva pentru refacerea si protejarea fibrei capilare.

Gama SUN SUBLIME curpinde:

Sun Sublime Shampoo - sampon imbogatit cu minerale esentiale, Provitamina B5 si complexul Anti-Chlorine, hidrateaza si hraneste fibra capilara si scalpul. Stiai ca apa din piscine contine clor care determina o nuanta verzuie in par, in cazul blondelor?
Sun Sublime Conditioner- balsam special conceput pentru parul poros si degradat, contine minerale esentiale si unt de Shea, ce confera ingrijire si stralucire.
Sun Sublime Treatment- tratament intens post expunere la soare, cu proteine din grau si Vitamina E, repara structura firului de par si o protejeaza de actiunea daunatoare a soarelui.
Sun Sublime Oil - ulei protector anti UV pentru par si corp, SPF 8
Sun Sublime Serum- gloss fluid pentru protectie impotriva razelor solare, imbogatit cu Vitamina E, ajuta la mentinerea culorii intense si stralucitoare.

Intreaga gama Sun Sublime de la Keune a fost special conceputa pentru a-i oferi parului tau ingrijirea necesara si a-l ajuta sa ramana matasos si stralucitor chiar si pe timpul verii! De asemenea, nu uita de cel eficient accesoriu, palaria, care iti protejeaza parul si in acelasi timp iti ofera acel look chic chiar si pe plaja.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod