Gama dermato-cosmetica Akileine Blue pentru picioare ce se lasa indelung admirate

Soare cald si invaluitor, briza reconfortanta, cocktail-uri apetisante, lecturi captivante si seri pur si simplu savuroase. Mirosul de vacanta pluteste deja in aer si este momentul ideal pentru a-ti pregati aparitia in cele mai ademenitoare sandale cu barete fine, veritabile arme de seductie.
Optimashop.ro deschide sezonul picioarelor fericite, ce se lasa indelung admirate si iti face cunostinta cu cea mai apreciata gama dermato-cosmetica de ingrijire la nivel mondial: Akileine Blue.

Dupa un sezon in care membrele inferioare au fost expuse timid, odata cu sosirea verii acestea revin in centrul atentiei, ceea ce implica o adaptare a ritualului de ingrijire, in scopul prevenirii senzatiilor de disconfort asociate de regula circulatiei periferice deficitare si retentiei de apa – umflarea vizibila a picioarelor, insotita de dureri ale gambelor – si a problemelor de ordin estetic (uscarea accentuata a calcaielor, formarea calozitatilor, a bataturilor sau dezvoltarea micozelor pe fondul umiditatii locale corelate cu praful, bacteriile si caldura).
Adapostite de sosete si de incaltaminte inchisa pe tot parcursul iernii, picioarele isi exercita dreptul la libertate in timpul verii si sunt ridicate la propriu pe un piedestal de frumusete. Nimic gresit, atata timp cat riscurile asociate expunerii sunt luate in serios: din cauza sandalelor cu tocuri prea inalte pot aparea bataturi deranjante, clipele de relaxare la piscina sau la malul marii pot genera afectiuni cutanate intre degete – fisuri, iritatii sau crapaturi – care in lipsa unei ingrijiri adecvate risca sa se agraveze, pana la instalarea micozelor, iar placerea plimbarilor lungi din vacanta se poate diminua din pricina vasodilatatiei produse in conditii de caldura.

De la aparitia primei creme Akileine destinata crupierilor celebrului cazino din Monte-Carlo, de catre echipa de farmacisti a Laboratoarelor Asepta, au trecut mai bine de sapte decade, brandul castigandu-si reputatia la nivel mondial fiind recomandat de medici din peste 50 de tari.
Avand la dispozitie cele mai avansate tehnologii si cautand in permanenta sa inoveze prin formule ce mizeaza pe asocieri unice si complecsi patentati, Akileine ofera solutii eficiente tuturor problemelor ce afecteaza sanatatea si frumusetea picioarelor: uscaciune, oboseala, perspiratie excesiva, mirosuri neplacute, descuamari, infectii fungice, calozitati (ingrosari ale pielii, hipercheratoze) etc.

Pentru mentinerea unei pedichiuri impecabile si a unei pieli catifelate, perfect hidratate indiferent de factorii de mediu, Akileine recomanda Crema Reparatorie, un bestseller absolut in farmacii si un produs esential de ingrijire, ce nu trebuie sa lipseasca din niciun kit cosmetic. Secretul rezultatelor exceptionale oferite de Akileine Crema Regeneranta, consta in combinatia unica de ingrediente cu rol reparator, calmant, emolient si protector: unt natural de karite, ulei de macadamia si glicerina vegetala – hranesc pielea, previn formarea calozitatilor si in acelasi timp contribuie la refacerea naturala a filmului hidrolipidic protector, ulei de castan salbatic si ulei de arnica – stimuleaza micro-circulatia sangvina, oxigeneaza tesuturile si calmeaza inflamatiile si IPARZINE-4A (patent exclusiv Asepta) – imbunatateste calitatea pielii si are proprietati regenerante intense.

Textura bogata, non-lipicioasa, este absorbita fara efort de epiderma, iar lipsa parabenilor din formula si toleranta cutanata ridicata, transforma Crema Regeneranta Akileine in solutia ideala pentru pielea sensibila, fragilizata si reactiva.
Aplicat de doua ori pe zi, intr-un strat generos, produsul ofera o protectie completa a membrelor inferioare, diminuand calozitatile, asigurand hidratare intensa si de durata si revitalizand in doar cateva minute picioarele obosite.

Produsele Asepta Akileine Blue sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile in farmacii, in showroom-ul Farmaciei Crisia din Calea Dorobantilor (partener Optima Derma Line) si in magazinul online www.optimashop.ro.  Asepta Akileine Crema Regeneranta – 26 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod