EVIAN - Noua sticlă izvorata din Alpii Francezi

evian® prezintă azi în premieră noul design al sticlei, creând o armonie perfecta între substanță și formă. Acest design reprezintă un progres major, îmbuteliind apa care a definit pentru prima oară în lume segmentul apelor Premium, la începutul anilor ‘80.
Având un aspect mai elegant și linii drepte, noua sticlă evian® mizează pe transparență pentru a-și promova conținutul: evian® Apă Minerală Naturală, o apă deosebit de pură, așa cum natura a promis. Sticla vine într-o prezentare lipsită de etichetă. Logo-ul frontal este redus acum, într-o manieră simplificată și elegantă. O panorama montană glorifică colțul Alpilor Francezi ca sursă a apei – această regiune este protejată de comunitățile agricole pentru a asigura puritatea apei evian®, sub forma ei naturală.
Forma simplificată a sticlei și crestele munților reliefate, rezonează cu simplitatea și originile superioare ale apei. Povestea specială a brandului este prezentă pe spatele sticlei, iar numele “ evian®” este gravat elegant la baza sticlei, pentru un design jucăuș.

Descoperită în 1789, și îmbuteliată încă din 1826, apa evian®  își are rădăcinile odată cu geneza Alpilor Francezi. Fiecare picătură de evian® începe sub formă de ploaie sau zăpadă, undeva pe vârfurile curate ale Alpilor francezi, și apoi coboară printr-un strat acvifer mineral, adânc în inima munților, înainte de a fi îmbuteliată direct din pârâul din Evian-Les-Bains.
Această călătorie unică, de 15 ani, reprezintă secretul purității și unicității gustului natural evian®. De asemenea, este o călătorie prin care acumulează o bogăție de minerale unice. Naturală în întregime!

Noua sticlă este disponibilă în variantele de mărimi de 500ml & 330ml, prin diferite canale de distribuție  (incluzând hoteluri, restaurante, cafenele, benzinării, săli de cinema…etc).  Noul sezon aduce pentru evian® și o nouă campanie video. Sub hashtagul #evianBabyBay puteți vedea pe Youtube, Facebook și Instagram abordarea amuzantă a calităților apei minerale evian®.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod