Gama DERCOS DENSI-SOLUTIONS creata special pentru redobandirea densitatii parului

Pierderea densităţii părului reprezintă la nivel global al treilea subiect de nemulţumire cu privire la calitatea și aspectul părului*. Consecinţele pot crea de multe ori un disconfort emoţional și pot cauza o pierdere bruscă a feminităţii sau a încrederii în sine. Odata cu trecerea timpului s-au observat 3 semne care indică o  pierderea a densităţii părului: Firul de păr își pierde fermitatea, devine fragil, și se rupe ușor;  Firul de păr devine din ce în ce mai subţire și îţi pierde elasticitatea; Scalpul devine vizibil, apar zone în care părul este mai puţin dens.



Cercetătorii Vichy au identificat doua cauze majore care influenţează pierderea densităţii părului: factori externi (radiaţiile UV; folosirea uscătorului și a plăcii de păr, poluarea si colorarea parului) si cauze fiziologice (imbătrânirea firului de păr). Aceste doua cauza duc la deteriorarea firului de păr și degradarea procesului de creștere a părului. Prin urmare femeile nu observă doar o scădere a numărului firelor de păr dar și o pierdere a densităţii și a volumului părului.
Scăderea grosimii cozii de păr este adesea un moment ce marchează conștientizarea pierderii densităţii părului.

DENSI-SOLUTIONS este cea mai recentă inovație DERCOS pentru părul subțire și slăbit. Datorită asocierii unice ale antioxidantului Resveratrol și moleculei cu efect de densificare Stemoxidină, tratamentul permite multiplicarea numărului de fire de păr și redă densitatea părului în doar 6 săptămâni. In completarea gamei șamponul oferă grosime firului de par iar balsamul crează o mai bună rezistență pentru un efect de volum si stralucire imediată.
Prin utilizarea gamei complete timp de 6 saptamani parul este mai dens pentru 96% dintre consumatori.

Mai multe detalii pe: https://www.vichy.ro/. Preturi recomandate: Sampon Densi-Solutions: 61 lei; Balsam Densi-Solutions - 72 lei;  Tratament Densi-Solutions - 174 lei.

* TOP 10 Study 211

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod