Gama completa de tratament pentru par, de la Farmec

Farmec Cluj-Napoca extinde gama pentru îngrijirea parului Gerovital Plant Tratament cu sapte produse noi, cu formule inovatoare, care acopera cele mai complexe nevoi ale firului de par.

Farmec Cluj-Napoca extinde gama pentru îngrijirea parului Gerovital Plant Tratament cu sapte produse noi, cu formule inovatoare, care acopera cele mai complexe nevoi ale firului de par.

Intreaga gama contine 14 produse si este structurata în functie de tipurile de tratament: regenerare, antimatreata, anti-age, anticadere, sebum control, întretinere si protectie.Produsele intrate recent în gama sunt grupate în kit-uri specializate de tratament si sunt destinate utilizarii pe termen lung.

Tratamentul Anti-age, cu Sepicap si Aquaxil, contine sampon si masca, ambele fiind destinate întârzierii efectelor pe care înaintarea în vârsta si compusii chimici din produsele de colorare si styling le au asupra parului.

Cele doua produse au actiune complementara, hidrateaza intens, au rol antioxidant si refac în profunzime structura firului de par lipsit de vitalitate, poros si casant.

Tratamentul Anticadere, cu complexele bioactive Procapil si Biocapigen, este format dintr-un sampon si un ser fara clatire care, prin actiunea lor sinergica, elimina cauzele care atrofiaza radacina firului de par si inhiba formarea de noi foliculi pilosi.

Tratamentul Sebum Control, cu Sebaryl si Biocapigen, include un sampon si un ser fara clatire care utilizate împreuna, asigura o degresare blânda a parului gras, regleaza activitatea glandelor sebacee, reduc treptat secretia de sebum, si implicit, aspectul inestetic care apare la doua zile de la spalare în cazul parului gras.

Serul hidratant termoprotector este un produs recomandat pentru utilizare frecventa, care protejeaza parul agresat zilnic de soare si aparatura de styling, ca ondulatorul, uscatorul si placa de îndreptat parul.
Serul formeaza în jurul firului de par o pelicula protectoare cu dublu rol: nu permite pierderea apei din structura firului, sub actiunea temperaturilor ridicate si ajuta la fixarea Keratinei si D-Panthenolului pentru hidratare si reconstructie.

Noile produse Gerovital Plant Tratament sunt disponibile in farmacii, retele de retail si magazine traditionale, la preturi cuprinse între 11 si 15 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod