De ce ţi-e teamă să faci copii?

Probabil, pentru că n-ai suficienţi bani. Poate te gândeşti că nu o să faci faţă, nu o să poţi să-l creşti, că nu are cine să stea cu el când eşti la serviciu.
Probabil, pentru că n-ai suficienţi bani. Poate te gândeşti că nu o să faci faţă, nu o să poţi să-l creşti, că nu are cine să stea cu el când eşti la serviciu.

Femeile din ziua de azi se gândesc prea mult înainte să facă un copil. Ştii la fel de bine ca şi mine că un copil îţi va schimba viaţa. Un copil va întări legătura dintre tine şi partenerul tău.
Ştii foarte bine că odată cu copilul începe o altă lume.

Niciodată singură!


Nu-ţi pot spune dacă lumea aceea va fi mai bună sau mai rea. Îţi pot spune că va fi diferită şi foarte bogată în senzaţii pe care nu le-ai mai trăit. Vei fi speriată când va răci, vei fi emoţionată când âţi va zâmbi, vei râde cu lacrimi când va merge în picioare, vei fi tristă când îi vor ieşi dinţii.
Îţi vei face griji când nu eşti lângă el, vei fi fericită când îl vei ţine în braţe.
Copilul te va face o femeie mai ocupată, mai liberă, mai puternică, mai responsabilă, mai frumoasă, mai atentă, mai matură, mai atrăgătoare, mai mândră, mai liniştită. Vei simţi că ai un nou destin, o nouă misiune importantă, iar persoana ta va trece pe planul doi.
Nu ştiu dacă e bine sau rău, dar, în mod clar, o dată cu venirea copilului nu vei mai fi singură niciodată.

Grijile materiale te vor apăsa, dar într-un fel miraculos, vei găsi întotdeauna soluţii, iar cei din jur vor sări mereu să te ajute.
Pentru a se întâmpla toate astea nu e nevoie decât de două lucruri: să-l doreşti şi să-l iubeşti.
9 Decembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha_loves_zaf pe 9 Dec 2010, 14:36
    ^-^

    Un indemn foarte frumos exprimat..:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod