Fluid protector cu spf 40, cu extract de angelica

In Provence, angelica este considerate o planta uluitoare. Planta poate atinge dimensiuni de 2m in cateva zile, datorita proprietatilor ei extraordinare de auto-hidratare. L’Occitane a descoperit si patentat eficienta si beneficiile acestei plante unice, pentru a conferi pielii hidratare si vitalitate. Angelica folosita in produsele L’Occitane este organica si provine din regiunea Drome.

In Provence, angelica este considerate o planta uluitoare. Planta poate atinge dimensiuni de 2m in cateva zile, datorita proprietatilor ei extraordinare de auto-hidratare. L’Occitane a descoperit si patentat  eficienta si beneficiile acestei plante unice, pentru a conferi pielii hidratare si vitalitate. Angelica folosita in produsele L’Occitane este organica si provine din regiunea Drome.

Complexul angelica: apa de angelica stimuleaza aquaporinele si reinoirea celulara;  uleiul esential de angelica sustine fibrele de elastina si lupta impotriva radicalilor liberi;   siliciul da fermitate pielii;   baza vegetala zaharata pentru a fixa apa in celule;   extract de panseluta salbatica cu efect hidratant;  baza de uleiuri vegetale inlatura evaporarea apei.  Acest fluid cu o textura lejera confera hidratare imediata si de lunga durata, imbunatateste elasticitatea pielii si protejeaza tenul de actiunea radicalilor liberi si a efectelor nocive ale factorilor de mediu (razele solare, vant, poluare) datorita factorului de protectie UVA/UVB.

Mod de utilizare: se aplica dimineata pe fata si gat , pe pielea curata si uscata . Nu se recomanda utilizarea in zona ochilor.

Fluid protector cu spf 40, cu extract de angelica (30ml) -  142,15 ron.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod