Crema de fata imortele SPF20

Exista mai mult de 500 varietati de flori de imortele in intreaga lume. Doar una produce un ulei esential cu proprietati optime antiimbatranire: Hylichrysum Italicum- L’Occitane foloseste acest tip de imortele.

Exista mai mult de 500 varietati de flori de imortele in intreaga lume. Doar una produce un ulei esential cu proprietati optime antiimbatranire:  Hylichrysum Italicum- L’Occitane foloseste acest tip de imortele.

Perioada in care infloresc: Iunie. Recoltate dimineata si distilate seara. Regiunea din care provin in mod traditional: Corsica. Imortelele au fost folosite de catre oameni cu mult timp in urma. Au proprietati anti-inflamatorii si efect anti-hematoame.  Cel mai mult se foloseau pt a imbunatatii conditia pielii, imbunatatii microcirculatia, inlatura cicatricile si a regenera pielea.



Aceasta crema onctuoasa si catifelata, destinata tenului uscat si normal, contine ulei esential din flori de imortele, uleiuri vegetale si filtre de protectie solara UVA SI UVB. Accentueaza fermitatea si mentine tineretea pielii. Protejeaza tenul de actiunea radicalilor liberi si a efectelor nocive ale factorilor de mediu ( raze solare, vant, poluare). Mod de utilizare:se aplica dimineata  pe fata si gat, evitandu-se zona ochilor.  

Crema de fata imortele SPF20 (50 ml)  -  125,00 ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod