Fii în ton de Black Friday cu Black Vanilla!

BottegaVerde.ro, magazinul online ce comercializează produsele naturale numărul 1 în Italia, organizează anul acesta două runde de reduceri de Black Friday, de până la -80%, în două week-end-uri consecutive, 18-20 noiembrie şi 25-27 noiembrie, la sute de produse cosmetice naturale și seturi cadou. În plus beneficiezi de transport gratuit la cumpărături de peste 99 lei, cadou garantat pentru orice comandă, precum şi livrare rapidă.
Bucură-te de toate ofertele din gama vanilie neagră de îngrijire a corpului și feței pentru femei (gel de duș, cremă de corp, unt de corp, ulei de corp, cremă de mâini și balsam de buze) și produse pentru casă (parfum de cameră și lumânări parfumate), pe care BottegaVerde.ro ți le pune la dispoziție. De asemenea, îți poți anunța și prietenele, pentru a avea parte împreună de o sesiune de shopping în online.

Pentru că sezonul rece ne îndeamnă să ne delectăm cu produse dulci și nuanțe calde, BottegaVerde.ro a lansat noua gamă de produse de îngrijire cu vanilie neagră, o aromă încântătoare care aduce magia și căldura Crăciunului mai aproape de noi.

Îți poți începe dimineața cu un duș călduț alături de gelul de duș cu extact de vanilie neagră, a cărui consistență catifelată îți va răsfăța pielea și ți-o va învălui într-un parfum delicios. Produsul este o creație specială în care s-a adunat toată senzualitatea vaniliei negre și dulceața extractelor de fructe și flori. Preț 19 Lei, reducere (41%). Următorul pas în ritualul de răsfăț îl reprezintă aplicarea cremei de corp. Extractul de vanilie neagră îți înmiresmează trupul, iar untul de shea îți hrănește pielea cu proprietățile sale hidratante și nutritive, pentru ca tu să ai parte de cea mai catifelată atingere. Preț 38 Lei (reducere 41%).

Balsamul de buze cu aroma de vanilie neagră este un alt element esențial pe care trebue să îl ai în permanență la tine, oriunde ai merge, indiferent de anotimp. Balsamul cu textura sa cremoasă îți hidratează delicat buzele, lăsându-le moi și catifelate. Preț 22 Lei (reducere 47%)  Încântă-ți simțurile cu această aromă irezistibil de delicioasă de vanilie neagră. Oferă-le și celor dragi ocazia de a se bucura de aceeași aromă, cu difuzorul de parfum de cameră, care va introduce toată familia în atmosfera plăcută de sărbători.

Nu uita că BottegaVerde.ro susține cumpărăturile responsabile, de aceea în fiecare lună îți prezentăm campania „Frumuseţea este în tine”, cu mesaje motivaționale create de ilustratoarea Liliana Arnaut. Astfel poți dona 5 sau 25 lei pentru care primești un magnet sau o sacoșă cu mesajul lunii, toți banii mergând către proiectul Pădurea Copiilor prin care se reîmpăduresc zonele degradate din sudul României.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod