Cum porți pălăriile în acest sezon

În sezonul toamnă - iarnă 2016, pălăriile sunt accesoriile vedetă. Învață cum să le incluzi în ținutele tale pentru un stil modern și elegant
Ținutele tale din iarna aceasta pot deveni instant mult mai interesante dacă porți pălării, accesorii de nelipsit din graderoba ta sezonul acesta. Se află în tendințe de la finalul verii și devin tot mai populare pe zi ce trece.

Un avantaj major al pălăriilor este acela că îți oferă protecție împotriva temperaturilor scăzute și te apără de picăturile de ploaie sau de fulgii de zăpadă în zilele friguroase, dar fără să-ți ruineze stilul. Din contră, vei arăta elegant și sofisticat purtând o pălărie.
De asemenea, spre deosebire de căciuli, pălăriile nu îți afectează foarte mult coafura și nu îți turtesc părul, un efect neplăcut care le determină pe cele mai multe femei să nu poarte nimic pe cap chiar și în zilele geroase. Dar cu o pălărie, vei avea un stil impecabil și confort, în același timp.

Pălăriile cu boruri largi

Modelele de plării cu boruri largi, lăsate, sunt esențiale pentru un look sofisticat iarna aceasta. Arată foarte bine dacă le asociezi cu paltoane elegante, ghete cu toc și în general ținute elegante și sofisticate.
Nuanțele camel, bej, crem, maro se numără printre cele mai potrivite alegeri în materie de pălării cu boruri largi sezonul acesta. Poartă-ți părul liber, de o parte și de cealaltă a feței pentru un stil feminin și elegant. 

Pălăriile cu boruri drepte

O astfel de pălărie se potrivește excelent cu o ținută casual de iarnă. Asociaz-o cu ținute compuse din jeanși și pulovere groase și cu siguranță nu vei da greș. O poți asorta de asemenea cu un pulover supradimensionat, o altă piesă vestimentară în tendințe pentru iarna aceasta.
De asemenea, se potrivește și cu ținutele de tip office, cu sacou și pantaloni sau o fustă creion.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod