Farmec lanseaz Dizolvantul intaritor pentru unghii 2 in 1, cu efect instantaneu

Farmec Cluj-Napoca completeaza gama Farmec pentru ingrijirea unghiilor cu Dizolvantul intaritor 2 in 1, care mareste elasticitatea si rezistenta unghiilor si sase lacuri de unghii Farme....
Farmec Cluj-Napoca completeaza gama Farmec pentru ingrijirea unghiilor cu Dizolvantul intaritor 2 in 1, care mareste elasticitatea si rezistenta unghiilor si sase lacuri de unghii Farmec Ultrarezistent, in nuante de vara.

"Am extins paleta coloristica a lacurilor de unghii cu sase nuante noi, printre care peach nude, scarlet si violet", declara Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca.

"O alta noutate este Dizolvantul intaritor pentru unghii, un produs tip 2 in 1, care patrunde in structura unghiei, crescandu-i rapid rezistenta", mai adauga aceasta.

Dizolvantul intaritor 2 in 1 Farmec, cu extract de musetel, agent fortifiant si un parfum usor, actioneaza pentru intarirea unghiilor, are efect hidratant si antiiritant.
Produsul este disponibil la pretul recomandat de 5 lei.

Lacurile de unghii Farmec Ultrarezistent ofera rezultate rapide si de durata si sunt disponibile in peste 40 de nuante, la pretul recomandat de 5,5 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod