Trend report: Respiratia fresh

Faptul ca un zambet fermecator si o prezenta placuta isi pierd valoarea in lipsa unei respiratii fresh este un adevar pe care, cu siguranta, fiecare dintre noi il cunoaste. Mai mult...
Faptul ca un zambet fermecator si o prezenta placuta isi pierd valoarea in lipsa unei respiratii fresh este un adevar pe care, cu siguranta, fiecare dintre noi il cunoaste.

Cu ajutorul medicului tau dentist, poti elimina principalele cauze ale acestei probleme: afectiunile dentare. O igiena orala precara poate duce la aparitia cariilor si a bolilor gingivale ce reprezinta piedici in calea unei respiratii fresh.

Este usor sa vii in intampinarea acestei probleme cand ti se intampla tie. Poate deveni, insa, un subiect delicat atunci cand este vorba despre o persoana apropiata.
Cum ii oferi ajutorul daca nu este constienta de starea sa?


4 moduri de a ajuta persoanele care sufera de halitoza

1.  Explica-i ce masuri ai luat impotriva respiratiei neplacute!

Discutand despre sedintele de profilaxie periodice, folosirea atei dentare, sau alte remedii la care ai apelat, o poti determina sa constientizeze importanta igienei orale.

2.  Poarta o discutie intre patru ochi!

Chiar daca este posibil ca si alte persoane sa fi remarcat neplacuta halitoza, acesta este un subiect delicat ce trebuie expus cu discretie.
In caz contrar, este posibil ca ajutorul oferit sa nu fie privit ca atare.

3.  Explica-i cauzele aparitiei halitozei!

Caracteristicile acestei probleme o vor ajuta sa identifice semnele prezente in propriul organism. Ca urmare, va cauta solutii pentru o respiratie proaspata.

4.  Prezinta-i programul Dental Recall al clinicii DENT ESTET!

Prin intermediul acestui program, pacientii DENT ESTET beneficiaza de doua sedinte de profilaxie anual si avantaje deosebite dobandite odata cu inscrierea in cadrul acestui program.
Inca din prima sedinta vor fi determinate cauzele halitozei si se va incepe procesul de obtinere a unei respiratii fresh.  

Lipsa unei respiratii fresh poate deveni o sursa a neincrederii in propriile forte si un zid in relatiile cu cei din jur. DENT ESTET iti vine in ajutor pentru a darama acest zid.

Spune STOP halitozei! Alege respiratia fresh!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod