Fard de pleoape BIO

Bogat in activi vegetali. Textura matasoasa si catifelata. Culori luminoase datorita pigmentilor pe care le contin. Rezistenta excelenta. Aplicare foarte usoara. Combinati culorile cu subtilitate pentru a modela, intensifica sau pentru a da luminozitate privirii. Creati-va un machiaj intens, natural sau cu umbre, indrazniti culorile si contrastele.
Bogat in activi vegetali. Textura matasoasa si catifelata.  Culori luminoase datorita pigmentilor pe care le contin. Rezistenta excelenta.  Aplicare foarte usoara.
Combinati culorile cu subtilitate pentru a modela, intensifica sau pentru a da luminozitate privirii. Creati-va un machiaj intens, natural sau cu umbre, indrazniti culorile si contrastele.


Mod de aplicare :

Folositi pensula Limba de pisica pentru aplicarea fardurilor de pleoape mate.  Folositi pensula pentru estompare pentru aplicarea fardurilor de pleoape sidefate sau paietate.
Folositi pensula Bul pentru a realiza cu usurinta trecerea dintre culori.  Folositi pensula taiata oblic pentru a trasa o linie din fard (precum un eyeliner). Pentru mai multa instensitate, puteti umezi pensula inainte de aplicarea fardului. Compozitie 100% naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol sau produse derivate din petrol, fara PEG. Pe baza de pudra microionizata, foarte pigmentata.

Ingredienti activi :
Ulei de masline (Squalane) : hidrateaza, reda suplete si catifelare tenului.
Vitamina E vegetala (Tocopherol) : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata.
Ulei de soia Bio (Glycine soja) : este anti-age si are proprietati filmogene.
Hidrateaza, restructureaza si regenereaza.
Ulei de Karanja (Pongamia Glabra): hidrateaza si restructureaza.
Extract de ceai rosu, Rooibos (Aspalathus linearis): are proprietati antibacteriene si antioxidante vegetale, impiedica formarea radicalilor liberi responsabili de imbatranirea cutanata.
Extract de alge rosii (Asparagopsis armata): regenereaza elastina si colagenul. Este emolient.
Ulei din sambure de strugure Bio (Vitis vinifera) : bogat in acizi grasi esentiali, Vitamina E si polyphenol, protejeaza stratul cutanat.
Unt de Shea Bio (Butyrospermum parkii): hidrateaza si regenereaza, bogat in vitaminele naturale A, E si F.

PRET : 58.90 RON.
Produsul poate fi achizitionat din magazinul Natural Paris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod