Spray Anti-Tantari Bio cu Uleiuri Esentiale Bio

Spray-ul Anti-Tantari 100% Bio Florame cu eficienta dovedita este aliatul ideal impotriva tantarilor si a intepaturilor. Este prietenul dvs. in orice calatorie. O sinergie eficienta de uleiuri esentiale 100% BIO de Lavanda Hibrida, Citronnella, Menta Piperata, Palmarosa, Eucalipt si Lemongrass. Se utilizeaza pe imbracaminte si difuzeaza un parfum agreabil.
Spray-ul Anti-Tantari 100% Bio Florame cu eficienta dovedita este aliatul ideal impotriva tantarilor si a intepaturilor. Este prietenul dvs. in orice calatorie.
O sinergie eficienta de uleiuri esentiale 100% BIO de Lavanda Hibrida, Citronnella, Menta Piperata, Palmarosa, Eucalipt si Lemongrass.
Se utilizeaza pe imbracaminte si difuzeaza un parfum agreabil.


Ingrediente: Spray-ul Anti-Tantari Bio Florame respinge cu blandete tantarii datorita complexului de uleiuri esentiale bio (CitronnelLa, Lavanda Hibrida, Lemongrass, Eucalipt, Palmarosa, Menta piperata et Patchouli) si a alcoolului bio de Lavanda, lasand un parfum lejer si agreabil.

Mod de utilizare: 5 pana la 10 pulverizari in functie de materialul textil (o pulverizare trateaza o suprata de aproximativ 60cm²).
Repetati aplicarea produsului de maxim 6 ori pe zi respectand un interval de 1 h intre utilizari. Actiune imediata. Eficient pana la 2 ore. Utilizabil pe hainele copiilor peste 7 ani si pe plasele de protectie anti-tantari ale carucioarelor pentru copiii peste 3 ani.

Masuri de precautie:  Nu lasati la indemana copiilor. Nu respirati aerosolii. Utilizati doar in zonele bine ventilate. In caz de inghitire, consultati imediat sfatul medicului si aratati ambalajul sau eticheta. Contactati centrul anti -otrava cel mai apropiat.
Evitati contactul cu pielea. Nu se recomanda folosirea de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, nici de catre copiii mai mici de 3 ani. Efectul preventiv al acestui spray nu asigura o protectie totala contra bolilor transmise de tantari prin intepaturi. Faceti un test in prealabil pe materialele delicate. A se utiliza conform instructiunilor. Utilizati produsele biocide cu precautie. Inainte de utilizare, cititi eticheta si informatiile despre produs. 100 % din totalul ingredientelor provin din Agricultura Biologica.
Flacon 90ml / 3.4fl.oz- pret :68.50 lei. Produsul poate fi achizitionat din magazinul Natural Paris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod