Elemis - solutii unice pentru ingrijirea tenului si a corpului

ELEMIS este Brandul de Lux # 1 din Marea Britanie in domeniul tratamentelor si produselor pentru fata si corp.
Wellbeing-ul fetei si al corpului stau in centrul atentiei ELEMIS.  Fiecare formula revolutionara ELEMIS este rezultatul inovativ al stiintei si al resurselor pe care ni le ofera natura, dezvoltate de o echipa pasionata de cercetatori, oameni de stiinta si experti in cosmetica.  Elemis este un deschizator de drumuri ce ofera tratamente si produse inovante, testate clinic, un jucator important care influenteaza tendintele mondiale in industria produselor cosmetice si spa-urilor.
Experienţa este exceptionala, iar rezultatele sunt reale. ELEMIS este prezent in peste 1600 de spa-uri si saloane de lux,155 ELEMIS Travel SPA de pe vasele de croaziera sau din cadrul companiei aeriene British Airways, in peste 150 de magazine din intreaga lume. Anual, peste 6,5 de milioane de persoane beneficiaza de tratamente ELEMIS. Combinatia perfecta dintre ingredientele naturale puternice, cu tehnologia de ultima generatie si testele dovedite clinic, a permis brand-ului ELEMIS sa aduca pe piata cele mai renumite produse cu efect anti-imbatranire si tratamente pentru SPA-uri, pe care industria frumusetii le-a vazut vreodata.
In 1990 ELEMIS a inceput ascensiunea extraordinara spre a deveni lider in domeniul educatiei, inovatiei, crearii produselor si tratamentelor profesionale de ingrijire a pielii. Expertii ELEMIS ofera tratamente pentru fata si corp personalizate, castigatoare a numeroase premii internationale.

ELEMIS investeste foarte mult in studiile clinice, de cercetare si dezvoltare si efortul pentru a face noi descoperiri in domeniul stiintei. Tehnologiile de ultima generatie ofera posibilitatea ELEMIS de a genera formule care contin cele mai active ingrediente naturale.  ELEMIS este dedicat dezvoltarii unei noi generatii de produse si tratamente, fapt ce confera brandului un loc fruntas in domeniul inovatiei privind indeplinirea asteptarilor clientilor. ELEMIS se dedica exploatarii ecosistemului global, sprijinind comunitatea. Plantele de baza folosite de ELEMIS provin din toate colturile lumii si sunt alese cu grija pentru unicitatea, puterea, proprietatile  si eficacitatea lor, iar oamenii de stiinta  le combina astfel incat sa rezulte formule revolutionare si de ultima generatie.
Produsele ELEMIS ofera rezultate, continuitate si loialitate tratamentelor faciale realizate in spa-urile si saloanele din intreaga lume. Tratamentele corporale ofera solutii complete, bazate pe rezultate dovedite pentru toate obiectivele de frumusete, pentru a sprijini abordarea unui de stil de viata sanatos. Avand la baza un Departament destinat cercetarii si dezvoltarii, ELEMIS continua sa combine intr-un mod dinamic ingredientii proveniti din natura cu tehnologia inovatoare pentru a crea formule cu rezultate precise.Aceste formule puternice si unice sunt testate clinic independent, fortand limitele, pentru a se asigura ca fiecare produs va oferi solutii  optime in functie de stilul de viata, atat acasa cat si la salon sau in spa-uri.

Fiecare terapie spa, ce dureaza aproximativ un an pentru a fi creata, este creata de Noella Gabriel, ELEMIS Innovator, bazandu-se pe numeroase studii clinice si stiintifice care sa asigure ca fiecare terapie ofera rezultate reale.
Fiecare tratament sau produs ELEMIS ofera solutii reale si clare si un program structurat bazat pe un stil de viata sanatos, fapt care diferentiaza clar brandul ELEMIS. Aceasta abordare ofera posibilitatea terapeutior ELEMIS sa livreze, in peste 1600 de Spa-uri din intreaga lume, programe de tratament si produse cu rezultate maxime, ceea ce incurajeaza repetarea vizitelor si o cerere constanta de produse pentru utilizare la domiciliu.

ADDA SHOP a inceput prin intentia de a oferi iubitorilor de parfumuri din Romania produsele casei Fragonard Parfumeur – o firma familiala, cu o traditie de peste 90 de ani, fondata in capitala parfumurilor din Franta, Grasse, pe Riviera franceza. Prin parteneriatul cu compania ELEMIS, Brandul de Lux # 1 in Marea Britanie pentru tratamente si produse cosmetice, ADDA SHOP, ca distribuitor exclusiv in Romania, ofera produse recunoscute si premiate pe plan mondial, precum si procedurile cosmetice ce se aplica in peste 1600 de SPA-uri din locatii prestigioase din intreaga lume.
Prin garantarea autenticitatii si calitatii produselor comercializate, ADDA SHOP ofera calitate si siguranta. ADDA SHOP va completa portofoliul cu noi linii de produse si branduri renumite. ADDA SHOP pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii oferite, consultanta de specialitate, oferte personalizate, livrare rapida, cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod