Intră în povestea sezonului magic cu 5 colecții feerice, de la kika

Ce aranjamente ar fi potrivite pentru a da casei un aer festiv? Care sunt accesoriile care ar putea aduce spiritul Crăciunului în decorul casei doar cu mici schimbări? Cum decorezi masa de Crăciun?
Dacă aceste întrebări au apărut deja, e semn că se apropie sărbătorile de iarnă. Pentru o casă festivă, ce spune povestea magică a Crăciunului, decorațiunile sunt cele mai la îndemână. Iar când vine vorba de alcătuirea unui decor de sărbătoare, regula este simplă: stabiliți-vă o paletă de culori care să se învârtă în jurul a una-două nuanțe și îmbină curajos, în propriul stil, formele, texturile, materialele, iar efectul magic este garantat.

Vanilie, scorțișoară, cocos, portocală, rom, toate acestea îți aduc atmosfera feerică a sărbătorilor doar gândindu-te la ele. Inspirați de aromele de sezon care-ți hrănesc simțurile, kika a selectat și pregătit 5 colecții de decorațiuni de Crăciun, fiecare dintre acestea cu focus pe un mix de culori specifice, o varietate de stiluri festive, de la tradițional, până la modern sau minimalist.

Steluțe de scorțișoară

Dacă spiritul sărbătorilor vă este indus de culorile calde și tradiționale ale Crăciunului, de la roșul festiv, verdele crengilor de brad și culoarea scorțișoarei, veți descoperi în gama de decorațiuni STELUȚE DE SCORȚIȘOARĂ o selecție de produse care îmbină tradiționalul culorilor cu minimalismul nordic și materiale care transmit căldura și atmosfera cozy, de la lemn până la tricotaje.

Miresme de portocală

Colecția MIRESME DE PORTOCALĂ reflectă nostalgia vremurilor în care decorațiunile de Crăciun erau soldățeii din lemn.
Iubitorii de mobilier și decorațiuni confecționate din acest material, cei ce preferă stilul natural, cu elemente din lemn și culori calde și liniștitoate, vor avea o varietate de produse din care să aleagă, perfecte pentru orice zonă a casei, de la aranjarea mesei, până la crearea unor scene de poveste. Aerul rustic și voios pe care îl oferă lemnul va transforma locuința într-un loc primitor și cald.

Fulgi de cocos

Dacă vreți să aduceți în casele voastre atmosfera idilică creată de albul pur al iernii și preferați stilul modern, colecția FULGI DE COCOS se adresează persoanelor creative, cu simț artistic dezvoltat, celor care iubesc simplitatea modernismului. Accesoriile în nuanțele de alb pufos, combinate cu sclipiri argintii și nuanțe de albastru intens ale acestui stil te vor ajuta să obții decorul unei lumi de poveste cu totul si cu totul specială care va atrage, cu siguranță, cele mai sincere aprecieri.

Batoane de vanilie

Caldă, ușor metalizată și jucăușă.
Acestea sunt cuvintele cheie ce descriu colecția BATOANE DE VANILIE. În nuanțe de crem-auriu, gri, alb și efecte metalice, accesoriile din această gamă sunt perfecte pentru cei care au o casă cu o personalitate puternică și modernă. Decorațiunile cu forme minimaliste, personaje atipice, stilizate, în combinații de culori neutre cu pata de culoare vanilie caldă, în mixuri de materiale, sunt versatile și ușor de așezat în cât mai multe încăperi. De la cea a copilului, până în livingul unde se adună toată familia, elementele colecției permit crearea unor mici cadre de poveste.

Bomboane cu rom

Nuanțele arămii întotdeauna reușesc să scoată în evidență și cele mai mici detalii ale unei camere. Despre asta este vorba și în colecția BOMBOANE DE ROM. Textura netedă ce imită cuprul poate transforma un aranjament în piesa centrală dintr-o încăpere, potrivindu-se perfect cu verdele clasic al bradului de Crăciun.
Lumânările masive, alături de câteva perne în nunațe de ruginiu, maro, auriu și rose gold, completează decorul și oferă o alură sofisticată. Colecția este potrivită pentru cei care îndrăgesc stilul elegant, ușor vintage, totul într-un background glamorous. Combinat cu elemente minimaliste, această gamă poate aduce aerul festiv și într-o locuință în stil industrial.

Cele 5 colecții festive de la kika cuprind, pe lângă decorațiunile specifice sărbătorilor, și elemente de decor și accesorii din categorii complementare, menite să aducă spațiului aerul feeric al sărbătorilor prin combinarea elementelor de sezon cu produse clasice. De la pernuțe decorative, lumânări și sfeșnice, până la fețe de masă sau veselă, kika oferă soluții și idei la îndemână pentru un cadru magic. Toate pot fi descoperite în showroom-ul kika, în spații dedicate fiecărei colecții, astfel încât să ofere inspirație și posibilitatea de a mixa ușor elementele specifice fiecărui stil.

Fii la curent cu toate produsele pentru Crăciun și ultimele noutăți pe facebook-kika RO si https://www.kika.ro/shop/ro/kikaro/accesorii/decoratiuni-de-craciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod