Dior make up - Toamna 2013 - Mystic Metallics

Profita de fiecare sansa; urmeaza-ti destinul… Domnul Dior a fost unul dintre oamenii care crede cu tarie in destin. "Destinul meu ma precede” spunea el. In acea sera de Aprilie din anul 1946, in vreme ce mergea strada Faubourg Saint-Honoré, ezitand daca sa renunte la cariera de illustrator de moda pentru a crea prorpia sa linie, designerul a calcat pe o micuta stea din metal, cu o gaura la mijloc.
Profita de fiecare sansa; urmeaza-ti destinul… Domnul Dior a fost unul dintre oamenii care crede cu tarie in destin. "Destinul meu ma precede” spunea el. In acea sera de Aprilie din anul 1946, in vreme ce mergea strada Faubourg Saint-Honoré, ezitand daca sa renunte la cariera de illustrator de moda pentru a crea prorpia sa linie, designerul a calcat pe o micuta stea din metal, cu o gaura la mijloc.

Cum sa nu vada in asta un semn divin? A doua zi, a decis sa infiinteze propria sa Casa de moda. De atunci el purtat mereu cu sine acest talisman norocos in buzunar, si din acea zi stelele nu au incetat niciodata sa straluceasca in galaxia Christian Dior.

Talsimanul nororcos al lui Christian Dior a inspirat aceasta colectie de toamna 2013, fiind elemental de décor al emblematicei palete 5 Couleurs. Sculptate in stele, fardurile de pleoape sclipesc cu stralucriri si reflexii metallice. Invaluiti in mister, ochii dumneavoastra sunt mai magnetici ca niciodata.  Armoniile in doua culori sunt disponibile in nuante de violet si argintiu (864 Constellation) sau albastru-verzui si maro (384 Bonne Etoile).

Mystic Metallics, galaxia Dior - "Armoniile de culori pe care le-am creat pentru acest look reflecta culorile galaxiei. Ca o calatorie de la pamant la luna." Tyen.  Stralucirea unei pietre; magia iridiscentelor si intensitatea nuantelor metalice.
Toamna aceasta, femeia Dior are pulsul alert. Tyen, Director de Creatie la Dior Makeup, ii dedica o colectie ultra-sofisticata. Ochii sunt imbracati in lumini si umbre, in vreme ce unghiile sfideaza toate culorile din spectru. Machiajul este cel mai pretios talisman.

Diorshow Fusion Mono 
-  Un amestec de stiluri… Accente luminoase si o eleganta uluitoare alaturate totodata unei simplitati desavarsite: intr-un singur pas, Diorshow Fusion Mono recreeaza adancimea si contrastul unui look desprins de pe podiumurile de moda. Textura inedita de gel-spuma ilumineaza fara sa incarce pleoapele, in culori multi-fatetate de lunga durata. Cu Diorshow Fusion Mono, Dior a creat prmul fard de pleope multi dimensional cu efect de lumini si umbra. Ochii sunt imbracati in straluciri negre de diamant, chihlimbar sau gri lunar. Opt nuante cu straluciri intense si o puternica incarcatura emotionala. Un vocabular mistic pentru rezultate profesioniste- misterul este  la indemana tuturor.

Dior Vernis Mystic Magnetics -  Mistic. Indraznet. Noua manichiura Dior creeaza surprize si va face orice looklsa puleze, cu un lac de unghii albastru inchis care, datorita pariculelor integrate de magnet, scoate la iveala un motiv enigmatic.  Luxul in froma sa pura.

Dior Vernis - Luminozitatea stralucitoare a unui roz argnitiu (382 Destin) si violet brocart (992 Galaxie): aceste doua nuante propulseaza lacul de unghii intr-o cu totul alta dimensiune, in acel univers atat de elegeant si misterios, aflat la jumatatea dintre umbra si lumina.

Mystic Metallics: culoare, noul "stilist al tenului"

"Culoarea dicteaza schimbare.
Un detaliu de culoare e suficient ca sa schimbe cu totul orice infatisare." Christian Dior.  Jonglerii cu pigmenti. Texturi juxtapuse. Crearea unui contrast intre stralucirile metalice ale unui fard de pleopae si un blush moale satinat, sau armonia dintre o culoare discrete si una pop. Pentru colectia de Toamna 2013, produsul emblematic Diorblush este transformat pentru a scoate la iveala noile sale fatete: de acum inainte, blush-ul devine accesoriul supreme, iar culoarea este "stilistul tenului." Impingand cursorul chromatic si mai departe, Diorblush este noul produs essential in trusa dumneavoastra, cel mai fashionable gest de infrumusetare.

Diorblush -  Expert indiscutabil al culorii, Dior isi reinterpreteaza blush-ul emblematic. Intr-o carcasa mai subtire care contine o pensula redesenata si imprimata cu logo-ul casei Dior,  Diorblush a fost reinventat.   Noua sa formula confera expresivitate maxima pigmentilor de culoare. Aceasta pudra micornizata se va aplica pe piele asemenea unui voal subtire, vaporors de culoare. In nuante de rosu, roz, coral sau bej si cu noul motiv in relief, culoarea explodeaza de energie nestapanita. Daca machiajul tenului este un gest de eleganta, atunci blush-ul este noul dress code, care va dicta de acum inainte culoarea rochiei si a rijului.
Un produs care creeaza dependent, Diorblush este un impuls stilistic care promite sa devina noul "must-wear" al sezonului.

3 Couleurs, Diorliner - Pentru a prelungi misterul ad infinitum, Dior a reinventat paleta mitica 3 Couleurs Smoky in nuante de albastru safir si paleta 3 Couleurs Glow intr-un trio de nuante argintii si negru.  Fie ca optati pentru un machiaj puternic, sau unul transparent, ochii devin obiectul tuturor dorintelor, accentuate si mai tare de o linie de Diorliner in nuante de violet pruna.

Dior Addict Extreme -  Rujul de buze: o amuleta contemporana? Pentru colectia Mystic Metallics, Dior a creat patru nuante noi de Dior Addict Extreme. De la o nuanta poetica de lemn de trandafir pana la violet dramatic, culorile sunt absolut hipnotice.

Dior Addict Gloss - Asemenea unor talismane norocoase atarnate de o bratara, si in armonie cu nuantele Dior Addict Extreme, cele patru noi referinte de Dior Addict Gloss reflect alumina si accesorizeaza buzele.  

Mystic Metallics, produsele esentiale pentru un machiaj backstage

In culisele prezentarilor de moda… La Dior, machiajul couture s-a inspirat dintotdeauna din universul backstage, pentru originalitate si spirit de avant-garda. In acest sezon, casa Dior a creat un nou produs expert menit sa evidentieze sis a structureze machiajul ochilor, in stilul intalnit pe podiumuirle de moda.

High Definition Brow Gel - Acest gel structureaza fata, scotand in evidenta proportiile.
La prezentarile Dior, sprancenele au personalitate, iar acest gel translucid cu applicator-perie adauga textura si stralucire, structurand totodata sprancenele pentru un look desavarsit. Periati sprancenele de la baza spre varfuri pentru un rezultat ingrijit si extrem de natural.

Diorshow Blackout - Detaliul final al colectiei Mystic Metallics, noul mascara Diorshow Black Out, in noul tub si cu o perie XL, scoate la iveala un volum dramatic si puterea unui negru kohl, pentru gene de catwalk mai intense si misterioasa decat oricand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod