Un "vampir" irezistibil: Robert Pattinson, sexy într-o reclamă necenzurată

Chiar dacă nu mai este vampirul din seria "Amurg", Robert Pattinson nu și-a pierdut șarmul misterios care l-a transformat într-unul dintre cei mai doriți bărbați din lume. Actorul se dovedește la fel de seducător într-un videoclip pentru casa Dior, în care apare în scene fierbinți alături de fotomodelul Camille Rowe.
 
Actorul în vârstă de 27 de ani face impresie din primele secvențe ale noului videoclip Dior Home, filmat parțial alb-negru și având ca fundal sonor celebra piesă "Whole Lotta Love", a celor de la Led Zeppelin.
 
Pattinson apare mai întâi stând pe marginea acoperișului unui motel, iar în următoarea scenă stă în cadă, îmbrăcat în costum, în timp ce împarte o țigară cu Camille Rowe.
 
 
 
 
 
 
Cei doi se sărută pasional în lift, trec în fugă printr-un restaurant în care niște tipi scorțoși, cu privire dură, îi privesc cu antipatie, dar lor nu le pasă - aleargă, se amuză, sunt liberi și nimic nu-i poate opri. 
 
 
  
Gonesc apoi cu un BMW alb decapotabil pe o plajă pustie, în timp ce Robert conduce serios, cu un aer care amintește de eternul rebel James Dean, după care sar într-o piscină. 
 
 
 
Vin apoi secvențele fierbinți de amor, filmate însă "curat", fără nimic obscen, iar în ultimele secvențe Pattinson o duce în brațe pe Camille, în timp ce părăsesc plaja. 
 
 
 
 
 
  
"Am vrut să fie ceva diferit pentru mine... să fac ceva care să lanseze un curent, dar în același timp să exprime cum vreau să fiu viața mea", a declarat starul pentru ediția franceză a revistei Elle.
 
 

Chiar dacă felul în care arată "a subjugat" milioane de femei din întreaga lume, Pattinson a mărturisit că această apariție l-a neliniștit puțin. "Îmi amintesc că atunci când am lucrat prima oară la <<Twilight>> nu-mi păsa cum arăt, era mai puțină presiune, cred. Mă gândeam că arăt ca naiba. Acum, de fiecare dacă când apar undeva mă gândesc că nu știu de câte ori mai pot face asta. Să mă îmbrac ca să merg undeva și să fiu atât de privit mă face nervos", a declarat el pentru InStyle magazine.

Oricum, n-a scăpat deloc de acest stres. "E o nebunie, efectiv. Chiar înainte de a pleca, mă uit în oglindă și-mi zic: <<Arăți ca naiba>>. Încep să-mi fac griji despre riduri", a mai spus el.
 
 

Reclama pentru parfumul Dior dovedește că Pattinson nu arată nici pe departe așa cum se percepe el, însă tânărul star are nevoie de timp ca să nu se mai îngrijoreze în privința look-ului său, notează ziarul britanic Daily Mail.
 
 
Casa de modă a anunţat în luna ianuarie că Robert Pattinson este noua imagine pentru parfumurile bărbăteşti, după multe luni în care au existat zvonuri potrivit cărora actorul britanic ar fi semnat un contract pentru promovarea parfumurilor Dior.
 
"Casa Dior este încântată să anunţe că actorul Robert Pattison este noua imagine pentru parfumurile bărbăteşti Dior", au declarat reprezentanţii casei de modă, într-un comunicat. "El şi-a arătat talentul de actor alegând filme cu tematici variate, precum «Aminteşte-ţi de mine/ Remember me», de Allen Coulter, «Apă pentru elefanţi/ Water for Elephants", de Francis Lawrence, în care a jucat alături de Reese Witherspoon, dar şi prin interpretarea faimosului personaj al lui Maupassant, Bel-Ami", a mai precizat casa de modă.

Dior nu a menţionat niciunul dintre cele cinci filme din seria "Saga Amurg/ The Twilight Saga" în care actorul a jucat. 
 
 
 
În octombrie, cei de la E! News scriau că Robert Pattinson a semnat un contract pe trei ani cu Christian Dior, pentru o sumă de aproximativ 12 milioane de dolari.

Jude Law, Natalie Portman şi Charlize Theron sunt câteva dintre starurile care au fost imaginea parfumurilor Dior, notează agenția Mediafax.

În mai, actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Twilight", s-au despărţit din nou, la mai puţin de un an după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood. 
 
 

Starul britanic în vârstă de 27 de ani a decis să o ierte pe Kristen Stewart şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 23 de ani a avut, în vara anului trecut, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

În iulie, Daily Mail a scris că starul din "Amurg" are o relaţie cu nepoata lui Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough.


Foto: Christian Dior / Hepta 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod