Denisa Tănase ne dezvăluie cinci trucuri de îngrijire pentru ten

Denisa Tanase ( Bambi) este într-o formă de invidiat și ne uimește cu fiecare apariție a sa, fie ca vorbim de evenimente sau de micul ecran. Artista are foarte mare grija de tenul sau si ne dezvaluie cinci trucuri la indemana oricui. Iată care sunt pașii pe care vedeta îi urmează!

1. Curățarea tenului cu apă micelară sau gel de curățare fără parabeni.

2: Pasul numărul doi: gomajul.

3: Masca de față (cea din argint este preferata mea, pentru că am tenul uscat, iar aceasta oferă hidratare intensă și un luciu extrem de sănătos tenului, o strălucire aparte care îți face tenul atât de luminos încât nu îți mai vine să mai aplici make-up peste.
O alternez în schimb cu cea verde- cu extract din melc, spirulină și alge, pentru ten sensibil, acneic și mai ales atunci când sunt arsă de soare. Pe aceasta o aplic și peste vergeturi. Cea din aur este pentru toate tipurile de ten, este anti ageing și conține aur, colagen și caviar. Iar cea neagră este pentru tenul gras și porii dilatați, din cărbune activ.

4: Măștile de ochi le aplic în zona cearcănelor, dar și pe șanțurile nazogeniene. Conțin hidrogel și hidratează intens zona, astfel că ajută la umplerea ridurilor sau a zonelor în care fața își pierde din volum.

5: Crema hidratantă – am două preferate: una cu extract din melc și cealaltă este un gel de față hidratant cu perluțe din aur, care oferă tenului strălucire, radiere și luminozitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod