Decopera noua colectie de Craciun de la Yves Rocher!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, brandul Yves Rocher a lansat 3 colectii aromate care te duc iti aduc mai aproape cele mai frumoase arome de sarbatori: clementine aromare, merisoare & migdale; pere&cacao.

Gel de dus parfumat Clementine Picante - Lasa-te invaluita de aromele fructate ale Clementinelor Picante in momentele de relaxare la dus. Imbogatit cu apa de Albastrele Bio, acest gel de dus curata pielea cu delicatete si ii ofera un parfum discret. Formula testata sub control dermatologic.
Pret - 13,90 lei.

Sapun-gel pentru maini Clementine Picante - Acest sapun-gel pentru maini cu parfum fructat de Clementine Picante si o formula imbogatita cu apa de Albastrele Bio, curata delicat mainile si le ofera un parfum discret. Pret - 13,90 lei.

Balsam nutritiv pentru buze Clementine Picante -  Acest balsam cu parfum fructat de Clementine Picante hraneste si protejeaza buzele. Textura sa onctuoasa, imbogatita cu unt de Karite si ulei de Migdale dulci, ofera buzelor un plus de confort imediat si un parfum delicat.
Foarte practic, de aplicat fara moderatie! Pret - 13,90 lei.

Gel de dus parfumat Merisoare - Migdale -  Lasa-te invaluita de aromele fructate de Merisoare si Migdale in momentele de relaxare la dus. Imbogatit cu apa de Albastrele Bio, acest gel de dus curata pielea cu delicatete si ii ofera un parfum discret. Pret - 17,90 lei.

Lapte parfumat pentru corp Clementine Picante -  descopera parfumul delicios al Clementinelor Picante in acest lapte pentru corp imbogatit cu unt de Karite Bio si ulei de Migdale dulci.
Textura sa fluida si lejera se absoarbe rapid, iar pielea devine delicata si catifelata, dezvaluind o aroma apetisanta. Pret - 17, 90 lei.

Lumanare parfumata Clementine Picante -  In prag de sabatoare, ofera casei tale o atmosfera calduroasa si relaxanta cu aroma delicioasa a Clementinelor Picante.  Pret - 29 lei.

Produsele din colectia limitata de sarbatori Yves Rocher poate fi achizitionata de pe site-ul www.yves-rocher.ro sau din magazinele Yves Rocher.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod