Irina Columbeanu, manechin pentru Andreea Dogaru la Bucharest Fashion Week

Irina Coumbeanu a strălucit pe podiumul unei prezentări de modă. Deși nu a împlinit încă nici zece ani, puștoaica a defilat ca un fotomodel cu experiență. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a urcat pe podium la finalul prezentării colecției creatoarei Andreea Dogaru, în cadrul Bucharest Fashion Week, care a avut loc la Ambasad’Or Otopeni.

Tatăl ei, Irinel Columbeanu s-a aflat în sală pentru a o admira și, la un moment dat, chiar s-a ridicat pe un scaun, special pentru a o fotografia.

Irinuca a îmbrăcat o rochie elegantă, scurtă până aproape de genunchi în față și lungă la spate, a avut părul coafat în bucle, ceea ce i-a oferit o alură foarte drăgălașă, topind inima tăticului ei, dar nu numai. ”S-a descurcat extraordinar de bine, mai ales că am făcut repetiții doar 10 minute. I-am explicat coregrafia și a înțeles perfect. Este foarte atentă și conștiincioasă. Sunt mândră de ea. Este o păpușă și frumoasă și deșteaptă”, spune Andreea Dogaru, care a obținut premiul pentru ”cel mai bun designer de rochii de seară”.

Tot în cadrul Bucharest Fashion Week a fost aleasa si Miss Romania 2016- Ioana Filimon in vârstă de 25 de ani, absolventă de inginerie și protecția mediului.  ocul doi în cadrul concursului i-a revenit Mariei Postolache, în timp ce pe poziția a treia s-a clasat Victoria Osajic.

De asemenea, au mai fost premiate Oana Gârbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc — Miss Ambasad'Or și Andreea Negrea — Miss Popularitate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod