Cum poţi transforma epilatul într-un tratament spa

De cele mai multe ori, epilatul este o corvoadă pentru femei. Durere, piele iritată, fire de păr crescute sub piele, piele deshidratată sunt doar câteva dintre problemele care apar după epilare. Există însă şi soluţii, astfel încât întreaga experienţă să fie una similară unei ore de relaxare la spa. Cum este posibil acest lucru? Folosind produsele potrivite. Din fericire, tehnica în domeniul epilatului a evoluat suficient de mult încât acum să ne putem bucura de procedure 100% igienice, nu de ceară reîncălzită şi spatula refolosită, cum se întâmplă încă în multe saloane.
 

Ceara folosită de Victoria Beckham pentru epilat este acum şi în România. Ceea ce defineşte şi diferenţiază ceara Lycon de orice alt tip de ceară este că aceasta poate îndepărta firele de păr chiar şi foarte scurte, de până la 1 milimetru. În plus, datorită proprietăţilor sale şi modului de aplicare, reduce senzaţia de durere cu până la 50% şi este singurul produs care asigură un epilat 100% igienic”, a explicat Monica Lupu, singurul expert în epilare Lycon din România.

Lycon poate fi utilizată la o temperatură foarte joasă ceea ce înseamnă mai puţină agresiune pentru pielea sensibilă.
În plus, aceasta hrăneşte şi hidratează pielea chiar în timpul epilatului, iar datorită uleiul special pre-epilare care creează o barieră între ceară şi piele fiecare zonă poate suporta 5-6 aplicări de ceară fără a agresa pielea.  Această ceară recomandată mai ales persoanelor cu o piele sensibilă la durere, dar şi celor cu foliculită, care se irită uşor. De asemenea, femeile însărcinate sau proaspetele mame sunt printre cele mai mulţumite şi fericite cliente datorită faptului că se reduce senzaţia de durere şi timpul total de epilare.

Experienţa spa este completată de faptul că flacoanele de ceară au diverse arome: cum ar fi SoBerry cu fructe de pădure, SoYummy – cu aroma unică a ciocolatei, dar şi ceară cu aroma de vanilie sau lavandă.
Uleiul de cocos şi dioxidul de titaniu fac din această ceară un produs ultra-flexibil şi extrem de blând cu pielea.  Întregul procedeu de epilare nu se opreşte însă aici. Înainte de epilarea propriu-zisă, pielea este unsă un ulei special, care are rolul de a curata, netezi şi hidrata, dar şi de a crea o barieră între piele şi ceară, reducând astfel agresiunea şi, implicit, senzaţia de durere resimţită în timpul epilatului.

Post epilat se aplică produse cu efect anti-bacterian, cum ar fi Tea tree perfect şi Tea tree soothe, cu ulei din arbore de ceai, care hrănesc şi hidratează în profunzime pielea.
În cazul unei epiderme extreme de uscate, se aplică Perfect finish sau Soothing cream. Pentru pielea sensibilă sau expusă la soare ori care a suferit tratamente cu laser, se foloseşte Aloe vera gel. Testarea acest produs inovator,  se poate face la Lycon Therapy Room, str. Stoica Ludescu, nr. 58, doar cu programare prealabilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod