Cum iti poti indeparta un tatuaj de sprancene nereusit

Scoaterea unui tatuaj nereusit este foarte dificila, de aceea este foarte important sa ne documentam inainte de a ajunge pe mainile unui specialist (sa stim cu ce pigmenti lucreaza, sa vedem cat mai multe lucrari realizate de acestia, mediul in care se va desfasoara intreg procesul, sa fie steril). Trebuie sa stim ca nu exista decat 2 tipuri de pigmenti: permanenti (corporali) si semipermanenti (cosmetici). Pigmentii permanenti rezista pe viata, fie ca ne place sau nu! Cei semipermanenti de la 6 luni pana la 3-4 ani, in functie de fiecare organism in parte. Cornelia Copaceanu, specialist dermopigmentist ne spune cum putem scapa de un tatuaj de sprancene nu tocmai placut.

Care ar fi metodele de indepartare a unui tatuaj permanent?

Metodele de indepartare a tatuajelor permanente sunt: laserul, substantele chimice sau un produs natural, organic, pigmentul econcept-skin. Nu exista metoda ieftina si rapida pentru indepartarea unui tatuaj!

Ce parere ai despre metoda prin care se foloseste laserul?

In urma laserului si a produselor chimice, foliculii vor fi afectati iar firele de par vor creste mai lent si mai rar.  Perioada de vindecare in urma acestor proceduri este de 4-6 saptamani. In schimb, pigmentul organic Skin, nu afecteaza in niciun fel firele de par si are putere de depigmentare si acoperire, intr-o mare proportie destul de mare (nu 100%) a tatuajelor nereusite.

De mentionat faptul ca, pentru indepartarea unui tatuaj nereusit este necesar sa va adresati unui dermopigmentist specializat, autorizat si/sau unui doctor plastician care poate sa va ofere cele mai bune optiuni. In cadrul salonului Sebastyan, noi va putem garanta servicii de cea ma inalta calitate cu produse si aparate de ultima generatie. Sprancenele reprezinta poate cea mai importanta trasatura a fizionomiei, avand puterea sa intinereasca, creandu-se un efect de lifting fara vreo interventie chirurgicala. De aceea,  trebuie sa fim foarte atente pe mana cui ajungem...este un tatuaj pe care il vom purta pe fata, fie ca ne place sau nu!

Care este diferenta intre tatuaj si machiaj semipermanent/micropigmentare?

Machajul semipermanent este o operatiune ce tine de domeniul esteticului si se realizeaza de catre un specialist in domeniu.

De cele mai multe ori acesta are si studii de cosmetica sau este un makeup artist. Desenul si lucrarea finala se realizeaza in scop estetic, urmand a pigmenta cat mai natural zona selectata. Eu nu lucreaz dupa sabloane sau dupa forme prestabilite tocmai pentru ca fiecare persoana are trasaturi unice. Aparatura in micropigmentare este diferita de aparatura de tatuaj. Machiajul semipermanent se realizeaza cu pigmenti cosmetici medicali, cu o cantitate foarte redusa de oxid de fier (ceea ce impiedica modificarea culorii), stiloul pentru interventie este cu ace sau cartuse de unica folosinta, implantarea culorii realizandu-se mai superficial decat in cazul tatuajului.
Pentru zona fetei este recomandata procedura de micropigmentare si nu de tatuaj datorita structurii pielii, care este diferita pe zona fetei fata de zona corpului, datorita expunerii mult mai mare al radicalii liberi si nu in ultimul rand datorita posibilitatii de modificare in timp a tendintelor. Pana la urma este un machiaj ce rezista mai mult si este ca si cum te-ai trezi in fiecare zi gata machiata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod