Cum isi ingrijeste tenul Andreea Banica!

Vedetele au mare grija de aspectul lor fizic, de la ingrijirea pielii si a parului pana la mentinerea unui trup zvelt. Te-ai intrebat vreodata cum reuseste Andreea Banica sa aiba mereu un ten lipsit de imperfectiuni? Descopera ce tratament include vedeta in ritualul ei de ingrijire a tenului.  

Andreea Banica a declarat ca ori de cate ori are nevoie isi rasfata tenul cu “tratamentul Madonnei”. “Ador Intraceuticals si de fiecare data cand folosesc kitul de hidratare ma simt ca si cum m-as afla pe covorul rosu.

Il recomand cu caldura tuturor femeilor active care tanjesc dupa “somnul zilnic de frumusete”, dar nu au niciodata timp pentru el!”, afirma vedeta.

Aceasta tehnologie anti-imbatranire trateaza problemele pielii cu ajutorul oxigenului hiperbaric si a ingredientilor active – acid hialuronic, vitamin (A, C, E), antioxidanti, ceai verde si aloe vera.
O infuzie Intraceuticals Rejuvenate are trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

1. Oxigenul sub presiune usoara introduce in straturile profunde ale pielii substante active ce ajuta la reintinerirea tenului, in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.



2. Serul unic de intinerire contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala.

3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Rejuvenate asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod