Noul numar al revistei The Grand Magazine, sarbatorit in stil italian pe terasa The Garden – J. W. Marriott

Joi după amiază, vedete, jurnaliști și bloggeri și-au dat întâlnire pe terasa The Garden – J. W. Marriott, pentru a sărbători  noul numar al revistei The Grand Magazine, cât și valorile perene, dar și frivole ale Romei, conturate în cinematografia italiană: eleganță, romantism, culoare, modă și, mai presus, acel imperativ “ bucură-te de viață!”

Petrecerea tematică a adus un hommage a  La Cinecitta atât prin decorul grădinii ce amintea de celebrele filme cult ale lui Antonioni sau Fellini,  cât și prin muzica lui Nino Rotta, specialitățile culinare rafinate italiene și dress-code-ul petrecerii, care impunea multă creativitate, oaspeții fiind invitați să se imagineze un personaj din filmele lui Fellini.

Într-o atmosferă boemă, cu flori albe de matthiola și crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor ’70, ce păreau proaspăt intinse pe sârma la uscat, invitații au părut desprinși dintr-o prezentare de modă.

Printre invitați s-au numarat: Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Bălțoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boajă, Oana Lazăr, Corina Kristaly, Ovidiu Mureșanu și Andrei Nourescu.

Noul numar The Grand Magazine se mândrește și de această dată cu o galerie de invitați de seamă: Cover Story-ul îl are ca invitat pe Ovidiu Buta, cunoscut drept un guru al modei, care povestește în paginile revistei despre cele mai noi proiecte ale sale. Alături de el, Oana Lazar (Marketing Director Optiblu), Livia Boajă (Marketing  & PR Manager M.A.C Cosmetics) și Iulia Gerea ( Marketing Manager La Mer & Bobbi Brown) fac scurte confesiuni pline de sinceritate și emoție, despre obiectele lor favorite.

Adina Halas, gazda emisiunii Trăiește Sănătos de la Smart Fm, tentează numărul acesta cu însemnări animate de pasiune, ale unei călătorii prin idilica noastră patrie și ne spune ce hoteluri, pensiuni și restaurante să alegem atunci când suntem la plimbare prin țară.

Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, împărtășește cu noi tips-urile unei cine romantice, de excepție.

Moda este bine reprezentată și numărul acesta. Designerul Maria Marinescu este invitata rubricii Style Bulletin, 3 pagini care vă vor delecta cu sfaturi, informații și inspirație pentru stilul personal.
Galeria de Street Style vă arată creativitatea oamenilor din București și poate fi un punct de reper în crearea outfiturilor, atunci când inspirația de moment se lasă așteptată.

Totul, completat de pictoriale pline de culoare, a accord parfait cu anotimpul solar, aventuros, nonșalant care începe, de articole interesante și utile, de tips and tricks și plimbări prin locurile oarecum secrete ale Bucureștiului.

Cireșe, spumă de capșuni, seri parfumate de mai, liliac și glicină, culoare, rochii din batist, oameni veseli, clinchet de pahare cu licori chihlimbării, terase pline, idile la debut… Let The Summer Begin!

The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicație bianuală, cu un număr de peste 20.000 de cititori pe ediție, distribuită în cadrul The Grand Avenue, J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices și World Class at the Grand. The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București, parte a Companiei The Grand, care deține clădirea din 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel și World Class at the Grand, precum și mărcile The Grand Offices – spații de birouri și The Grand Parking – parcare privată cu peste 525 de locuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod