Cristi Pascu iti spune ce nuante de blond se poarta iarna aceasta!

In sezonul rece, atunci când pielea isi recapata pigmentul natural, hairstylistul Cristi Pascu le recomanda doamnelor si domnisoarelor ce prefera blondul noi nuante la moda. Cum pielea alba si o culoare deschisa la par nu formeaza cea mai reusita combinatie, hairstylistul recomanda nuantele “dark blonde” pentru un look cool si la zero grade.
Blond cu radacini inchise

“Moda aceasta a fost lansata de Sarah Jessica Parker odata cu serialul <Sex and the City>, iar, la vremea respective, a ajuns chiar sa scandalizeze lumea. Acum, acest stil este foarte cautat, in special in sezonul rece. Este foarte usor de intretinut, da contur fetei si iti permite sa jonglezi foarte usor cu nuantele de blond. Poti sa obtii acest look doar din suvite, nevopsind radacina, insa poti totodata sa schimbi culoarea radacinii si sa optezi pentru contrast cromatic.
Giselle Bundchen, Jennifer Aniston si Jennifer Lopez sunt doar câteva vedete care trec la aceasta coafura pe timp de iarna”, declara Cristi Pascu.

Bej sandre

“Foarte multe femei vor dori sa opteze in urmatoarea perioada pentru bej sandre inchis si un balayage usor. Pentru doamnele cu pielea deschisa, acest look contrasteaza cu fata si le pune ochii in evidenta. In plus, bej sandre-ul este o nuanta ce se poate deschide foarte usor in primavara. Fiecare femeie blonda doreste sa-si faca o schimbare, fara insa ca parul sa-i fie afectat pe termen lung”, continua Cristi Pascu.

Blondul nisipos

“Este o culoare ce se poate obtine doar pe nuante foarte deschise de blond.
Implica realizarea mai multor suvite in tonuri de bej-saten”, spune specialistul.

Blondurile aramii

“Tot mai multe femei adora aramiul, care este o culoare plina de viata. Nu este nici un roscat care imbatrâneste si nici o culoare comuna. Se compune din mai multe vopseluri, având la baza un blond deschis si aramiul. Intensitatea poate diferi in functie de preferinta clientei”, mai spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti de la noi, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” si al “Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod