Asociația M.A.M.E. a strâns la Balul Steluțelor, fondurile necesare pentru dotarea unei camere multisenzoriale la Centrul Steluțelor

Asociația M.A.M.E. a organizat joi, 10 noiembrie, cea de-a VI-a ediție a evenimentului caritabil Balul Steluțelor, cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave. Evenimentul a avut loc în Sala Rondă a Hotelului InterContinental și a reunit, într-o seară magică a faptelor bune, peste 160 de persoane, prieteni ai copiilor bolnavi pe care organizația îi ajută.
Atmosfera evenimentului a fost animată, pentru al treilea an consecutiv, de Răzvan și Dani, prezentatorii matinalului difuzat de Antena 1. Punctul culminant al serii l-a reprezentat licitația cu strigare, moderată de Anca Lungu, îndrăgita prezentatoare TV, și actorul Marius Drăguș, moment în care au fost valorificate obiecte de artă donate de personalități publice și artiști renumiți: Ioan Nemțoi, Irina Neacșu și Liviu Mihai. A fost licitată, de asemenea, și o colecție de CD-uri donată de soprana Felicia Filip, care a interpretat pentru invitați, într-un mod excepțional, melodii consacrate din repertoriul său.

Suma strânsă prin valorificarea obiectelor de artă, precum și din sponsorizări în bani, produse și servicii a fost de 31.200 euro, fonduri care vor contribui la amenajarea și dotarea unei camere multisenzoriale în cadrul Centrului Steluțelor, centru de suport, consiliere și recuperare socio-medicală înființat de Asociația M.A.M.E.
“Începând cu luna octombrie 2016, Asociația M.A.M.E. își desfășoară activitatea într-un nou sediu, mult mai încăpător, care ne permite să ajutăm și mai mulți copii să beneficieze de suportul și atenția specialiștilor, atât de necesare pentru a depăși cu bine perioada de confruntare cu boala. Fondurile strânse în cadrul Balului Steluțelor ne vor ajuta să dotăm cu aparatură și mobilier o cameră multisenzorială care ne va permite să introducem o nouă terapie în paleta de servicii oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

Evenimentul caritabil s-a bucurat și de susținerea solistei Paula Seling, a cântăreței Lidia Buble, a dansatoarei Cezara Blioju, precum și a trupelor SCENA și Uninvented, care au susținut pro-bono momente artistice în cadrul Balului Steluțelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod