Combinatii de tratamente pentru un efect anti-ageing intens

Stresul, poluarea, toxinele si razele solare sunt factori externi care duc la aparitia semnele imbatranirii premature a pielii.
Un mod natural de a lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Acidul hialuronic oferit pielii de la exterior catre interior prin intermediul tratamentelor non-invazive are rolul de a restabili sanatatea si frumusetea pielii.

Pentru un efect anti-ageing la nivelul tenului se poate folosi tratamentul Intraceuticals Rejuvenate, ce sporeste in mod semnificativ hidratarea si estompeaza ridurile si liniile fine, datorita ingredientilor activi ce se gasesc in compozitia serului.
Substantele nutritive sunt impinse in piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric, rezultatul final constand intr-un ten mai luminos, mai hidratat si catifelat.

Acest tratament se poate folosi in combinatie cu procedura Intraceuticals Atoxelene. Serul unic contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine, antioxidanti si Argireline. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite.  Argireline are ca tinta liniile expresiei, asigurand  fermitate si elasticitate sporita pielii.
Rezultatul? Un efect de lifting instant de lunga durata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod