[Crypto] - Noua colecție toamnă/iarnă 2016-2017 de la Chemistry

Pentru sezonul toamnă/iarnă 2016-2017, Chemistry propune [Crypto] o colecție în care jocul liniilor, ţesăturile naturale și paleta de culori aduc căldură și strălucire în ciuda vremii întunecate care predomină în această perioadă.
„[Crypto] are o sursă de inspiraţie atipică şi fascinantă deopotrivă - jocul de lumini şi umbre proiectat în lamelele ciupercilor, reprezentat aici prin pliseuri şi falduri şi prin nuanţele de bej, roz, culoarea untului, maro şi negru. Gama cromatică este completată în mod firesc de roşu şi portocaliu, culori specifice pentru anumite familii de ciuperci, dar şi de bleu şi galben, reprezentând cerul şi soarele, două elemente esenţiale pentru jocul de lumini şi umbre”, spune Vera Alecsa, creative director Chemistry, care continuă în această nouă colecţie direcția minimalistă cu accente feminine specifică brandului.

Numele colecţiei, inspirat dintr-un poem celebru al lui Ion Barbu, are la bază termenul grecesc „cryptos”, care înseamnă „tăinuit” sau „ascuns”, termeni care definesc mediul existenţial al ciupercii şi care, totodată, ne duc cu gândul la trupul femeii, care în sezonul rece este acoperit de haine, ascuns privirii, dar a cărui senzualitate căută în continuare modalități de exprimare.

În completarea pliseurilor şi faldurilor, reverele sau  volumele supradimensionate sugerează şi ele jocul de lumini şi umbre.
Lejeritatea şi funcţionalitatea, două atribute extrem de importante ale pieselor vestimentare, sunt asigurate prin croielile simple şi prin folosirea materialelor naturale, cum ar fi lâna sau mătasea.

Puloverele din lână și paltoanele oversized  în culori puternice completează geometria fustelor plisate și rochiilor statement, iar cămășile din mătase sunt în armonie cu pantalonii lejeri, toate aceste propuneri fiind potrivite pentru femeile care doresc ţinute confortabile şi, în acelaşi timp, feminine.  Noua colecție toamnă/iarnă 2016-2017 este disponibilă în shop-ul online Chemistry sau în showroom-ul din Intrarea Eliza Zamfirescu Leonida, nr.
13, București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod