Colorful Blush - Sephora

Când își dă frâu liber imaginației jucându-se cu machiajul, Sephora creează colecții ultra-trendy de farduri de pleoape mate, eyeliner-uri cu nuanțe intense, truse de farduri ultra-complete și efecte de stil (și de flirt, dintr-o clipire din gene).
Veți atrage toate privirile. Iar gama special concepută pentru ten permite modelarea, iluminarea și aplicarea culorii… în mod natural! Care este rezultatul? O adevărată lecție de stil! Vă vor plăcea mult, foarte mult, la nebunie, toate aceste noi produse Sephora ultra-inteligente și foarte bine gândite, care vă scot în evidență frumusețea, fără niciun efect de mască.  Aplicarea machiajului devine o joacă de copil datorită noilor pensule de la Sephora, pomeții ies în relief, rotunjimile feței sunt atenuate iar tenul se luminează, în timp ce privirea capătă o strălucire de jăratec.
Fără ajutorul unui expert? Dar expertul sunteți chiar dvs! Așa că gata, pe locuri, start la machiaj!

12 moduri de a vă îmbujora obrajii! Legendarul blush Colorful se reinventează anul acesta cu noua sa gamă cu 12 nuanțe și 2 efecte (mat sau subtil sidefat) pentru a crea, după poftă, look-uri nude sau pop! Pe deasupra, acest blush are dreptul și la o cutie nou-nouță, în care găsiți culorile dvs. preferate, pentru a le putea lua peste tot cu dvs., în noua trusă personalizabilă Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod