Bubble bath & Shower Gel Craig & Karl de la Sephora!

Permiteți-ne să vi-i prezentăm…....... pe Craig Redman și Karl Maier!
Un duo compus din doi amici artiști, specializați în ilustrația grafică umoristică, ce se amuză mânuind imaginile și desenul într-un stil unic, pe care-l putem recunoaște dintr-o mie, și care „cool-laborează” cu cei mai faimoși artiști (îndeosebi cu LVMH).  Rezultatul, îl putem admira în imaginile care sunt fructul muncii lor: creații în culori vioaie, efervescente și variate și cu un strop de excentricitate… Nu vă duce cu gândul la nimic?

Bingo, ați ghicit: este vorba despre spiritul Sephora transpus în imagini!  Și dacă se întâlnesc nu mai puțin de trei spirite trendy și ultra-funky - toate trei adepte ale originalității și ale unicității - rezultatul este o colecție de produse de baie și una de produse de machiaj, cu o doză de excentricitate bine cântărită și cu un design extra-pop…de care vor fi încântate mamele noastre adorate!

Celebrul Spumant de baie cu aromă de bujor de la Sephora se îmbracă într-un veșmânt pop, multicolor, sub pensulele lui Craig și Karl.
Datorită acestui design reinventat, nu veți putea rezista tentației de a întârzia sub dușul care va fi o sursă de vioiciune și de bună-dispoziție, și care va da culoare acestor momente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod