Şi bărbaţii au suflet. Când iubirea se pierde şi se câştigă în fiecare zi!

Vestea proastă e că poate iubi mai multe femei în acelaşi timp. Suntem construiţi să împărţim afectivitate cât mai multor doamne în schimbul favorilor sexuale.
Da, chiar se poate îndrăgosti de o altă femeie în timp ce stă sub acelaşi acoperiş cu tine de 12 ani. Ştiu că suferi, dar asta-i realitatea. Iubirea se pierde şi se câştigă în fiecare zi.
Vestea proastă pe care ţi-o dau e că un bărbat poate iubi mai multe femei în acelaşi timp. Mulţi dintre noi au sufletul încăpător. Suntem construiţi să împărţim afectivitatea mai multor persoane în schimbul favorilor sexuale.
Soţul tău s-ar putea să fie construit în acelaşi fel.
Bărbaţii n-au nicio legătură cu monogamia. E adânc înscris în natura lor să-şi împrăştie genele prin lume de-a valma. Respectă legea de bază supravieţuirii speciei. Monogamia e o convenţie morală care are efecte importante pentru supravieţuirea socială. Creează stabilitate, permite dezvoltarea vieţii de familie şi stinge conflictele sângeroase dintre bărbaţi pentru cucerirea femeilor.
Mulţi bărbaţi îşi duc viaţa prinşi între emoţiile naturale şi convenţiile sociale.
Crede-mă, nu eşti tu de vină că s-a îndrăgostit de o altă femeie.
Aş pune pariu că nu e nici prima şi nu va fi nici ultima dată. Dacă nu e la prima aventură, gândeşte-te că cel puţin o dată a ales să rămână lângă tine. Chiar fără să ştii, partenerul tău ia decizii dacă pleacă sau rămâne zi de zi sau aproape. Aşa funcţionează masculii. Uneori, deciziile sunt uşor de luat, alteori greu, iar rareori decizia e amânată pentru un viitor mai sigur.
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod