Gama Color Hit de la Sephora!

Pentru că Sephora acordă o atenție deosebită chiar și detaliilor, care de fapt nu sunt doar detalii, vă propune produse care vor da viață machiajului dvs., de la buze și până în vârful unghiilor!
Buze voluptoase, delicios lăcuite cu rujuri de o strălucire extremă, încât vă puteți oglindi în ele. Obține buze sexy cu ajutorul unui creion intens și precis, personalizate cu efecte inedite și surprinzătoare (trebuie văzut neapărat rezultatul, este uimitor!). Ești pregătită să porți lacuri de unghii și nail patch-uri în culori intense?

Pe scurt… Sephora îndrăznește să creeze culori strălucitoare, care se reflectă în lumină!  Scoate la lumină culorile, dă frâu liber creativității, amplifică feminitatea! Și inventează look-ul care reflectă frumusețea viitorului… Cel pe care l-am creat, visat, îndrăznit…

Nu veți putea rezista tentației noului asortiment de culori al celebrei game Color Hit sau ispitei patch-urilor Nail Patchs care revin la Sephora!

COLOR HIT -Atenție la orbitoarea abundență de culoare! 19 nuanțe de roz, 10 de roșu și de nude, 13 de gri, 7 nuanțe coral și 14 nuanțe pop, ultra-luminoase: o combinație superbă! Mai ales dacă nu pierdeți din vedere că cele 73 de nuanțe ultra-pigmentate (dintre care 43 sunt nuanțe noi) sunt însoțite de 8 top coat-uri cu diverse efecte (4 efecte noi la orizont) pentru personalizarea tuturor acestor culori!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod