Colecţia Winter Trend 2014 de la The Body Shop

Luminitele sclipesc, muzica pluteste in aer, vascul asteapta cuminte… Pregateste-te!
Colectia Winter Trend 2014 de la The Body Shop te va ajuta sa stralucesti tot sezonul!
Colectia cuprinde: Trusa de farduri pentru ochi: Dolly Pastels si Frosted Pastels. Uimeste cu nuante sclipitoare inspirate de plimbari in parc pe o iarna geroasa, cu 2 truse de farduri pastelate in ambalaje de colectie. Pret: 115 lei;  Lip and Cheek Doll - in acest sezon, binecunoscutul Lip & Cheek Stain vine intr-o noua nuanta de rosu, cu cel mai dragut ambalaj, in editie limitata. Confera o imbujorare roz natural ca de iarna si este cadoul perfect de strecurat in ghetute pentru toate prietenele tale.
Pret: 69 lei;  Lacuri de unghii in trend -  nuante noi pentru acest sezon, fiecare in ton cu editiile limitate ale Truselor de farduri pentru ochi Eye Palettes, pret 29 lei.

Fie ca faci planuri din timp sau lasi vanatoarea de cadouri pe ultima suta de metri (din nou!) cadourile noastre atent selectate, noi-noute sunt solutia perfecta.
Gasesti ceva pentru fiecare – pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele. Viziteaza magazinele noastre gatite de sarbatoare pentru un sfat personalizat, prietenesc sau daca preferi confortul casei tale intra pe www.thebodyshop.ro si comanda de acolo!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod