4 vedete din România obsedate de fostele iubiri. Ce fac?

Dragostea ne împinge, de multe ori, să recurgem la anumite gesturi pe care în mod normal nu le-am face, iar despărţirile cad, uneori, ca un trasnet peste noi. Au simţit acest lucru pe pielea lor şi câteva vedete care au o devenit obsedate de fostele iubiri.
1 din 5

Andreea Tonciu îl sună şi îl vizitează pe Mitea

În urmă cu doar câteva luni de zile, după ce se vorbise intens de o posibilă nuntă a lor, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au anunţat că s-au despărţit. Cei doi au format un cuplu timp de şase ani şi jumătate şi, chiar dacă nu mai sunt împreună, bruneta a anunţat, în direct la TV, că încă îl sună pe fostul ei iubit şi chiar s-a mai întâlnit cu acesta.

Cei de la Libertatea anunţă că vecinii lui Mitea au văzut-o pe Andreea Tonciu la uşa sportivului, iar apropiaţii celor doi spun că ea îl iubeşte în continuare, dar el o evită, deoarece este implicat într-o nouă relaţie.

„Am văzut-o pe Andreea bătând de mai multe ori la uşa lui Mitea, doar că el nu i-a răspuns. Ea s-ar împăca cu el, chiar dacă nu vrea să recunoască acest lucru, din orgoliu. Îi este dor de el şi-l caută“, spun prietenii celor doi.
7 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod